Hesabım
    Netflix'in Yerli Filmi "Beni Çok Sev"den Fragman

    Filmin ilk fragmanı görücüye çıktı

    Netflix yeni yerli filmi Beni Çok Sev'in fragmanı yayınlandı. Suç ve dram türlerini barındıran hikayesiyle yılın iddalı filmlerinden biri olan Beni Çok Sev'in yönetmen koltuğunda, 7. Koğuştaki Mucize filmiyle ses getiren Mehmet Ada Öztekin oturuyor. Filmin başlıca rollerinde ise Ercan Kesal, Sarp Akkaya, Songül Öden, Füsun Demirel, Aleyna Özgeçen, Güner Özkul ve Ushan Çakır yer alıyor. 

    Sedat, Konya kapalı cezaevinde gardiyan olarak çalışan bir adamdır. Kendisine verilen görev gereği Sedat, mahkum olan Musa’yı bir günlüğüne cezaevinden çıkararak memleketine götürür. Musa, hapishanede olduğu 14 yılın ardından ilk defa karısını, annesini ve kendisinden uzaklaşan kızı Yonca’yı görür. Kızı ile muhteşem bir gün geçiren Musa, bir şeylerin yanlış gittiğine dair bir hisse kapılır. Çok geçmeden annesi Musa'dan sakladıkları her şeyi anlatır. Yonca aslında Musa’nın kızı değildir. Kızının öldürüldüğünü öğrenen Musa, onun başına gelenleri öğrenmek zorundadır.

    Netflix, fragmanı şu notla paylaştı; "14 yıl sonra, bir günlüğüne cezaevinden çıkarak memleketine giden Musa, doğumundan sonra ilk defa kızı Yonca’yı görecektir. Ancak gelecek için güzel hayaller kuran Musa’nın karanlık geçmişi ve yaşadıkları mahalle, ailenin üzerinde bir kara bulut gibi dolaşmaya devam edecektir. 7. Koğuştaki Mucize'nin yönetmeninden Beni Çok Sev 19 Kasım'da sadece Netflix'te." 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top