Hesabım
    Scott Eastwood ve Famke Janssen'li "Dangerous"tan Fragman

    Yardımcı rollerden birinde Mel Gibson var!

    Scott Eastwood (The Fate of the Furious), Famke Janssen (X-Men serisi) ve Mel Gibson'ın başrollerini paylaştığı yeni gerilim filmi Dangerous'ın fragmanı yayında. Lionsgate filmi, Christopher Borrelli'den (Witches in the Woods) bir senaryo ile David Hackl (Saw V) tarafından yönetiliyor. Filmin prömiyeri 5 Kasım'da sinemalarda ve daha sonra dijital ortamda yapılacak.

    Dangerous, şartlı tahliyesini bitirmeye çalışan eski bir mahkum ve eski bir sosyopat olan Dylan Forrester'ı (Eastwood) takip ediyor. Dylan, antidepresanların ve eksantrik psikiyatristinin (Mel Gibson) yardımıyla ayakta kalabiliyor. Kardeşi gizemli koşullar altında öldüğünde, Dylan şartlı tahliyeyi bozar ve gerçeği bulmak için kılık değiştirir. Bir grup ağır silahlı paralı asker, Dylan'ın kardeşinin sakladığı bir şeyin peşindedir ve Dylan'ın hayatta kalabilmesi için tüm kurnazlık ve taktik becerilerine ihtiyacı vardır. Ancak, bir FBI ajanı (Janssen) da onun peşindedir.

    Fragman, Eastwood'u, çok geride olmayan ve Janssen liderliğindeki FBI'dan kaçarken gösteriyor. Dylan'ın erkek kardeşiyle bağlantıları olduğu anlaşılan gizemli bir adam da var. Fragmanda "Herkesin bir geçmişi vardır" ve "Her erkeğin bir kırılma noktası vardır" cümlelerini duyarız ve Dylan'ın kurtulmaya çalıştığı hayatın, hayatta kalmak için tam da ihtiyacı olan şey olabileceğini anlarız. Dangerous fragmanı, filmin yoğun aksiyonunun yanı sıra merkezindeki gizemi de vurguluyor.

    Dangerous'ın kadrosunda hem Eastwood hem de Janssen'le bağları olan oyuncular yer alıyor. Filmde Eastwood'la Hızlı ve Öfkeli 8'de yer alan başrol oyuncusu Tyrese Gibson ve X-Men Origins: Wolverine'de bir X-Men oyuncusu olan Kevin Durand yer alıyor. Dangerous'un yapımcılığını Kevin Dewalt, Douglas Falconer ve Benjamin Dewalt üstleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top