Hesabım
    Michael Bay'in Yeni Aksiyonu "Ambulance"tan Fragman

    Bay, yine durmak bilmeyen bir filmle geliyor

    Universal Pictures, "Transformers"ın yönetmeni Michael Bay'in son aksiyon gerilim filmi "Ambulance"ın ilk resmi fragmanını yayınladı. Başrolünde Jake Gyllenhaal ve Yahya Abdul-Mateen II'nin olduğu film, Laurits Munch-Petersen tarafından yönetilen aynı adlı 2005 Danimarka filminin yeniden çevrimi. İki oyuncu, bir sağlık görevlisi (Meksikalı aktris Eiza González) tarafından işletilen ve kritik durumdaki bir hastayı taşıyan ambulansı kaçıran bir çift banka soyguncusunu oynuyor.

    Büyük bütçeli aksiyon filminin çekimleri Mart 2021'de tamamlandı ve 18 Şubat 2022'de vizyona girmesi planlanıyor. Los Angeles'ta tek bir gün boyunca geçen film, Mateen'i karısı ve çocuğu olan çalışkan bir adam olarak karşımız çıkarıyor. Karısı ciddi bir hastalıkla karşı karşıyayken, ameliyatı için umutsuzca 231.000 dolara ihtiyacı var. Suçlu bir arkadaşına (Gyllenhaal) ulaştığında, net 32 ​​milyon doları bulabilecek büyük bir banka soygununa katılma konusunda anlaşıyorlar. Doğal olarak, ikisi yanlışlıkla bir LAPD memurunu vurduğunda soygun ters gider. Farkına varmadan kendilerini bir ambulansta bir sağlık görevlisi ve ölmekte olan memurla birlikte ve zor durumda bulurlar.

    Mateen'in karakteri bir ikilemle karşı karşıyadır: Karısını kurtarmakla ölmekte olan hastayı kurtarmak arasında karar vermelidir. Danimarka versiyonunda iki ana karakter kardeşti. Bu yineleme birçok kez elden geçti. Avustralyalı “Patriot Games” yönetmeni Phillip Noyce, iki yıl sonra İsrail ikilisi Navot Papushado ve Aharon Keshales tarafından değiştirilmeden önce projedeydi. Bay, 2020'de devraldığında, Dylan O'Brien, Gyllenhaal'ın kardeşi olarak rol alacaktı. Kısa süre sonra Mateen katıldı ve rol bir arkadaş olarak yeniden düzenlendi.

    Oyuncular arasında ayrıca Garret Dillahunt, A Martinez, Keir O'Donnell ve Moses Ingram yer alıyor. Senaryoyu Chris Fedak kaleme aldı. Orijinal Danimarka filmi Nordisk Film Productions tarafından çekildi. James Vanderbilt, Bradley Fischer ve Will Sherak yapımcılar. Bay, en son Ryan Reynolds'ın oynadığı Netflix aksiyon filmi “6 Underground”ı yönetti ve aynı zamanda Sony için “Black 5”i geliştiriyor. Gyllenhaal ise en son, “Southpaw” yönetmeni Antoine Fuqua ile yeniden bir araya getiren gerilim filmi “The Guilty”de yer aldı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top