Hesabım
    Damien Chazelle'in "Babylon" Filmi Çekimleri Tamamlandı

    Babylon, Oscar yarışına hazırlanıyor.

    La La Land ile Akademi Ödülleri'nde başarı yakalayan Damien Chazelle'in yeni projesi Babylon'un çekimlerinin tamamlandığı resmi olarak açıklandı. Margot Robbie ve Brad Pitt'in başrolünde yer aldığı Babylon, öncelikle 2022 yılının Aralık ayında sınırlı salonda gösterime girecek. Ardından 2023 yılında tüm dünyadaki izleyicileriyle buluşacak.

    Babylon'un Oscar Ödülleri hazırlığı şimdiden gündemde kendine yer buluyo r. Filmin çekimlerinin tamamlandığını, Babylon oyuncularından Bryan Mendoza bir tweet paylaşarak duyurdu. Oyuncu, Babylon'un yer aldığı projeler arasındaki en zorlu çalışma olarak nitelendirdi. Ayrıca Babylon'un Hollywood'daki en iyi ekiplerden biriyle tamamlandığı söyledi.

    Babylon, 1920'lerde geçecek bir dönem filmi olarak sinemalardaki yerini alacak. Filmin başrollerini ise daha önce Once Upon A Time In Hollywood'da birlikte çalışan Brad Pitt ve Margot Robbie üstleniyor. Oyuncuların nasıl karakterleri canlandırdıkları ise bilinmiyor. 2020 yılında dönen dedikodulara göre film, Hollywood'u odağına alacak ve sessiz film sektörünün konuşmalı filmlere dönüşüm süreciyle ilgili bir hikaye anlatacak. O dönemde sinemaya damgasını vuran kurgusal ve tarihi karakterlerin yıldızlaşması ve o yıldızların kaymalarını izleyeceğiz.

    Babylon, 24 Aralık 2022 tarihinde sınırlı sayıda sinemada vizyona girecek. Oscar kriterlerini tamamlamasının ardından ara verecek ve 6 Ocak 2023'te tüm dünyadaki izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top