Hesabım
    Romantik Drama "Aşk Engel Tanımaz", Cuma Günü Vizyonda

    Film, yaşadığı hastalığa rağmen hayat enerjisiyle dolu olan Marta'nın aşkı arayışını anlatıyor.

    Romantik komedi olan ve drama türünü de senaryosunda barındıran Aşk Engel Tanımaz (Out of My League) filmi, cuma günü (29 Ekim) sinemalardaki yerini almaya hazırlanıyor. Alice Filippi'nin yönetmen koltuğunda oturduğu ve ilk uzun metrajını çektiği filmde Ludovica FrancesconiGiuseppe Maggio ve Eleonora Gaggero başrolleri paylaşıyor. 

    Aşk Engel Tanımaz, nadir görülen bir hastalıkla boğuşan bir gencin hayatına odaklanıyor. Genç bir kız olan Marta, nadir görülen bir hastalığa yakalanır. Bir yandan tedavi gören Marta, bi yandan da yaşıtları gibi gerçek aşkı bulmanın hayalini kurar. En büyük hayali, hastalığı daha da ilerlemeden yakışıklı bir erkekten seni seviyorum kelimesini duymaktır. Oda arkadaşları Jacapo ve Federica'nın desteği güzel zaman geçiren Marta, bir partide hayatının değişmesine neden olacak Arturo adında bir gençle tanışır.

    29 Ekim haftasında vizyona girecek olan film, romantik komedi ile dram türünü sevenleri ve elbette aşk filmlşerinden hoşlananları salonlara bekleyecek. Yönetmen Filippi, daha önce '78: The Getaway adında bir TV belgeseli çekmişti ve bu film, onun ilk uzun metrajlı kurmaca filmi. İtalya'nın Oscar'ı olarak bilinen David di Donatello Ödülleri'nde en iyi yeni yönetmen dalında adaylardan biriydi. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top