Hesabım
    Maggie Gyllenhaal Yönetmenliğindeki The Lost Daughter'dan Fragman

    Filmin başrolünde Olivia Colman yer alıyor

    Oscar ödüllü Olivia Colman'ın başrolde yer aldığı ve Maggie Gyllenhaal'un ilk yönetmenlik denemesi olan The Lost Daughter'ın fragmanı yayınlandı. Elena Ferrante'nin aynı adlı romanına dayanan yeni dramada Colman, tek başına tatil yapan ve genç bir eş ve anne olduğu (Jessie Buckley tarafından canlandırılan) günlerine geri dönüşler yapan orta yaşlı bir kadın olan Leda'yı canlandırıyor. Gyllenhaal, filmi yazdı, yönetti ve yapımcılığını üstlendi.

    Fragmanda karakteri “iş tatilinde” olan Colman, Dakota Johnson'ın canlandırdığı Nina ile tanışıyor ve ona iki kızı olduğunu söylüyor. Çok geçmeden, genç anneye “çocukların ezici bir sorumluluk olduğunu” hatırlatıyor. Kadroda ayrıca, Callie rolünde Dagmara Domińczyk, Profesör Hardy rolünde Peter Sarsgaard, Will rolünde Paul Mescal, Toni rolünde Oliver Jackson-Cohen, Lyle rolünde Ed Harris ve Joe rolünde Jack Farthing yer alıyor.

    Yönetmen Stephen Gyllenhaal ile senarist Naomi Foner'ın kızı ve oyuncu Jake Gyllenhaal'ın ablası olan Maggie Gyllenhaal'ın yazıp yönettiği ilk film. Bir aktris olarak ilk kez 2002 yapımı kara komedi “Secretary”de Lee Holloway'ı canlandırdı. Aynı zamanda yapımcılığını da üstlendiği HBO yapımı “The Deuce”da Eileen “Candy” Merrell rolüyle tanınıyor. Gyllenhaal, Charles Dorfman, Osnat Handelsman-Keren ve Talia Kleinhendler ile birlikte “The Lost Daughter”ın yapımcılığını da üstleniyor.

    Dimitris Birbilis yürütücü yapımcı, David Gilbery ve Marlon Vogelgesang ise baş yapımcı olarak görev yapıyor. Film, prömiyerini Venedik Film Festivali'nde yaptı ve burada ezici bir çoğunlukla olumlu eleştiriler aldı.The Lost Daughter, 17 Aralık'ta sinemalarda gösterime girecek ve 31 Aralık'ta Netflix'te yayınlanmaya başlayacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top