Hesabım
    İnanç Temalı Korku Filmi "Agnes"ten Fragman

    Tribeca'da olumlu eleştiriler alan filmden ilk fragman

    Aralık ayında vizyona girecek olan korku filmi Agnes'in resmi fragmanı yayınlandı. Haziran ayında, Tribeca Film Festivali öncesinde bir dakikalık bir teaser yayınlandı ve oldukça rahatsız ediciydi. Şimdi, koltuğunuzun kenarına tutunun, çünkü daha da korkutucu hale gelmek üzere. Agnes, Magnolia Pictures & Magnet Releasing etiketiyle 10 Aralık'ta hem sinemalarda, hem de kiralama yöntemiyle online olarak prömiyer yapacak.

    Şeytanlarıyla yüzleşmek için bir rahibeden daha donanımlı kim olabilir? En azından, bir manastırda geçen ve bir rahibenin Tanrı'nın evinde ele geçirildiği dönemi izleyen bir korku filmi olan Agnes'i izleyene kadar böyle düşünürdünüz. Fragman, dindar kişilerin inançlarının sorgulanabileceği ve dinin nasıl travma yaratabileceği gibi daha büyük sorular ortaya koyuyor. Elbette, gözlerinden kan gelen insanlar ve şeytani bir güç etkisine dönüşebilen dualar gibi korku unsurları filmde bolca yer alıyor.

    Agnes, Tribeca'da piyasaya sürüldükten sonra, kara mizah ve bir korku filminde görmeyi beklemeyeceğiniz daha fazla unsur da dahil olmak üzere, tonundaki değişimiyle izleyicileri ve eleştirmenleri şaşırttı. Agnes, çıkardığı her yeni projede, kült ve bağımsız film hayran kitlesi kazanan bir film yapımcısı olan Mickey Reece tarafından yönetiliyor. Yalnızca son on yılda 20'ye yakın film yönetti ve Climate of the Hunter ve şimdi Agnes'de olduğu gibi korku kinayelerinde oynamayı seviyor.

    Filmin oyuncu kadrosunda, Sean Gunn, Molly C. Quinn, Jake Horowitz, Chris Browning, Ben Hall, Mary BussChris Sullivan ve Rachel True yer alıyor. Filmin yapımcıları Jensine Carr ve Jacob Ryan Snovel. Agnes, 10 Aralık'ta hem sinemalarda hem de istek üzerine online kiralama yöntemiyle prömiyer yapacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top