Hesabım
    Viggo Mortensen ve Caleb Landry, Vietnam Filminde Buluşuyor!

    Yönetmen koltuğunda başarılı bir isim var

    Viggo Mortensen ve Caleb Landry Jones, Oscar adayı belgeselci Alex Gibney tarafından yönetilen ve Vietnam Savaşı'nda geçen bir gerilim filmi olan Two Wolves'un kadrosuna liderlik edecek. Film, İkinci Dünya Savaşı sırasında My Lai köyünde silahsız sivillerin katledilmesini durdurmak için asker arkadaşlarına sırt çeviren ve vahşetten sağ çıkanlarıkurtaran helikopter pilotu Hugh Thompson'ın hikayesini anlatıyor.

    Thompson bir kahraman gibi muamele görmek yerine hain olarak damgalandı ve askeri mahkemeyle tehdit edildi. My Lai'de gerçekte ne olduğunu araştırmak ve Hugh Thompson'ın hikayesinin gerçeğini doğrulamak General William 'Ray' Peers'a düştü. Anthony McCarten (The Theory Of Everything), senaryoyu Matt Cook (The Informer)'la birlikte yazdı.

    Yapımcılar, Fields Park için Paul Higgins, Peter Saraf, Altitude Film Entertainment için Will Clarke, Jigsaw Pictures ve Big Beach için Alex Gibney olacak. Altitude, uluslararası satışları yönetiyor ve projeyi sanal AFM'de alıcılara tanıtacak. Bu, Gibney'nin kariyerinin başlarında The Ruling Classroom da dahil olmak üzere belgesel filmler üzerinde uzun süre çalıştıktan sonra kurgu filmle dönüşü.

    Gibney, “Bu yedi yıldır yapmak istediğim bir filmdi. Artık doğru ekibi kurduğuma göre, bu güçlü hikayeyi anlatabiliriz. Gündelik insanların doğaüstü güçlerle değil, mümkün olan en kötü koşullarda doğru şeyi yapma taahhüdüyle nasıl kahraman olabileceğine dair gerçek bir hikaye. Enron'dan beri, güçlerini kötüye kullanan insanlar hakkında filmler yapıyorum. Bu, savaşan iki adam hakkında bir film.” dedi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top