Hesabım
    Phoebe Waller-Bridge ve Fiona Shaw, John Krasinski Filminde

    Krasinski, filmi yönetecek ve başrollerden birini üstlenecek

    Üretken oyuncu-yazar-yapımcı Phoebe Waller-Bridge ve aktris Fiona Shaw, John Krasinski'nin Paramount için yakında çıkacak olan isimsiz fantastik-komedisinin oyuncu kadrosuna katılmak için anlaşma imzaladı. Krasinski, daha önce duyurulduğu gibi Ryan Reynolds'la başrol oynamasının yanı sıra yüksek profilli filmi yazıp yönetecek.

    Film, Şükran Günü tatil başlangıcı olan 17 Kasım 2023'te açılacak ve 2022 yazında çekime başlayacak. Konu ayrıntıları sıkı bir şekilde gizli tutuluyor, ancak, hikaye Krasinski'nin bir çocuğun hayal gücünü yeniden keşfetme yolculuğuna ilişkin orijinal fikrine dayanıyor. Waller-Bridge, hit İngiliz dizisi Fleabag ve AMC/BBC dizisi Killing Eve'in Emmy ödüllü yaratıcısı. İngiliz yazar-aktris-yapımcı şu anda Indiana Jones 5'in yapımında ve en son James Bond filmi No Time to Die'ın senaryosuna katkıda bulundu.

    Waller-Bridge ve Shaw pek yabancı değiller; Shaw, Killing Eve'de ve Fleabag'de konuk oyuncu olarak rol aldı (her ikisi için de Emmy adaylığı kazandı). Shaw'ın diğer kredileri arasında Harry Potter filmlerinde Petunia Dursley ve Ammonite'ı oynamak yer alıyor. Yakında, İrlandalı aktris Disney+ için Star Wars dizisi Andor'da yer alacak.

    Krasinski, Sunday Night ortakları Allyson Seeger ve Andrew Form ile birlikte isimsiz filmin yapımcılığını üstleniyor. Reynolds aynı zamanda şirketi Maximum Effort aracılığıyla yapımcı olacak. Maximum Effort'tan George Dewey yönetici yapımcılık yapacak. Hem Krasinski, hem de Reynolds'un yapım şirketleri Paramount'la ilk bakış anlaşmasına sahip.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top