Hesabım
    Festivallerin Gözdesi "Bergman Island"dan Türkçe Altyazılı Fragman

    Bol ödüllü filmden yeni fragman yayında

    Mia Hansen-Løve'nin “Bergman Adası”, dünya prömiyerini 2021 Cannes Film Festivali'nde yaptıktan sonra diğer festivalleri gezmeye ve bir yandan vizyon için geri sayımda bulunmaya devam ediyor. 3 Aralık 2021 tarihinde ülkemiz sinemalarını ziyaret edecek olan filmde Tim Roth, Vicky KriepsMia Wasikowska ve Anders Danielsen Lie gibi oyuncular yer alıyor.

    “Bergman Island”, Ingmar Bergman'ın yaşadığı ve öldüğü Fårö adasına seyahat eden ve “Through a Glass Darkly” gibi ikonik filmler için sahneler çeken film yapımcısı bir çiftin etrafında dönüyor. Gerçek ve kurgu arasındaki çizgi bulanıklaşmaya başladığında çiftin ilişkisinin test edildiği yer burası oluyor. Hansen-Løve, 2019'da filmin sadece yarısını çektiği “Bergman Adası” hakkında konuşmuştu ve “Film içinde film var. Karmaşık." diye esprili bir gönderme yapmıştı

    “Bergman Adası”, Hansen-Løve'nin Cannes Film Festivali'nde Altın Palmiye için ilk kez yarıştığı film odu. Yönetmenin diğer filmlerinin dünya prömiyeri TIFF (“Eden,” “Maya”) ve Berlin (“En İyi Yönetmen dalında Gümüş Ayı”yı kazandığı “Things to Come”) gibi yerlerde yapıldı. IFC Films, Cannes 2021'deki onayını takiben ABD dağıtımı için “Bergman Adası”nı satın aldı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top