Hesabım
    Ridley Scott İmzalı "House of Gucci"den Yeni Fragman

    Yıldızlar topluluğu filmin yeni fragmanı yayında

    Yakın zamanda The Last Duel'la yılın en iyi filmlerinden birine imza atan Ridley Scott'ın bir sonraki filmi House of Gucci'den yeni fragman yayında. Adam Driver ve Lady Gaga, 24 Kasım'da vizyona girecek olan “House of Gucci”nin fragmanında Gucci'ler olarak adeta parıldıyorlar. Ridley Scott tarafından yönetilen film, Maurizio Gucci'nin (Driver) suikastını ve Gucci Ailesi'nin moda hanedanının çöküşünü detaylandırıyor.

    Gaga, Maurizio'nun kendisini daha genç bir kadın için terk etmesinin ardından cinayetini düzenlemekten yargılanıp hüküm giyen eski karısı, sosyetik Patrizia Reggiani'yi canlandırıyor. 2016'da serbest bırakılmadan önce Kara Dul takma adını aldı ve 18 yıl hapis yattı. Gucci defileleri, çiftin düğünü ve diskodaki çılgın geceler de cinayete giden dramın bir parçası.

    Film, Sara Gay Forden'ın "The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed" adlı romanından uyarlandı. Uyarlama senaryo ise Roberto Bentivegna tarafından yazıldı. Oyuncu kadrosunda ayrıca; gelmiş geçmiş en iyi oyunculardan Al Pacino, Oscar ödüllü Jared Leto ve yine Oscar ödüllü Jeremy Irons yer alıyor. MGM, Bron Creative ve Scott Free Productions filmin yapım şirketleri.

    Gaga, Oscar ve Altın Küre adaylıkları kazandığı “A Star Is Born”dan sonraki ilk filmiyle karşımıza çıkıyor. Driver ise The Last Duel ve Annette sonrası bu yıl üçüncü kez salonlardaki yerini alacak. Pacino, Scorsese destanı The Irishman'de rol aldı ve yıllar sonra Oscar adaylığı elde etmeyi başardı. House of Gucci, 24 Kasım 2021'de sinemalarda!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top