Hesabım
    Zack Snyder, Army Of The Dead 2'nun Farklı Türde Olmasını İstiyor

    Snyder, devam filmi hakkında konuştu

    Yönetmen Zack Snyder, Army of the Dead 2, diğer adıyla Planet of the Dead'in korku unsurlarına sahip bir bilim-kurgu aksiyon filmi olabileceğini söyledi. Snyder, geçtiğimiz mayıs ayında, seride planlanan birçok projeden ilki olan Army of the Dead'i Netflix aracılığıyla piyasaya sürdü. Başrollerinde, Dave Bautista, Ella Purnell, Omari Hardwick, Matthias Schweighöfer, Nora Arnezeder, Tig NotaroTheo Rossi ve Garret Dillahunt'un yer aldığı hikaye, Las Vegas şehrine yayılan bir zombi salgınını konu alıyor.

    Snyder, bir yandan da Jay Oliva tarafından yönetilecek olan Army of the Dead: Lost Vegas adlı bir prequel animasyon şovunu şimdiden duyurdu. Yönetmen, kısa süre önce, Army of the Dead'in devam filminin yanı sıra yakın zamanda Sofia Boutella'nın başrolde olduğu ve şu anda geliştirilmekte olan bilimkurgu filmi Rebel Moon'u yönetmek için Netflix'le bir anlaşma imzaladı.

    Snyder, devam filminin potansiyel olarak Planet of the Dead olarak adlandırılacağını söyledi ve öldüğü düşünülen bazı karakterlerin film için geri dönebileceğini söyledi. Variety ile yaptığı röportajda Snyder, şimdi Army of the Dead 2'nun tür karması modeliyle daha fazla oynayacağını, muhtemelen korku unsurları eklenmiş bir bilim-kurgu aksiyon filmi olacağını söylüyor. İlk film de büyük bir tür karmasıydı. Escape From New York ve Aliens gibi filmler de dahil olmak üzere bir dizi ilham aldığı zombi filmini, hem aksiyon hem de soygun türleriyle karıştırdı.

    Snyder, bilim-kurgu sosunu eklemenin yanı sıra, hem Army of the Dead, hem de Army of Thieves'de yaygın olan soygun yönünü de korumak istiyor. Snyder, konu hakkında; "Shay [Hatten] ve ben, "Army of the Dead"in doğrudan devamı olan filmin muhtemelen korku unsurları içeren bir bilim-kurgu aksiyon olacağından bahsediyorduk. Yani bu eğlenceli bir tür, muhtemelen merkezinde bir soygun olacak. Sevdiğimiz türlerle eğlenmek ve neredeyse kendinin farkında olan bir sinematik açıdan onları yapıbozuma uğratmak için hazırız, bu da bu film evrenini gerçekten ilginç kılıyor." dedi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top