Hesabım
    Zack Snyder, Netflix İçin Bilim-Kurgu Filmi Çekecek

    Snyder ve Netflix, bu kez uzaya gidiyor!

    Netflix

    Zombi gerilim filmi “Army of the Dead”in Netflix'te gösterime girmesinin ardından Zack Snyder, bir sonraki uzun metrajlı filmini belirledi. Yine Netflix yapımı olan film, bir bilim-kurgu destanı olacak ve adı “Rebel Moon” olarak kararlaştırıldı. Shay Hatten (“Army of the Dead”, “John Wick 3”) ve Kurt Johnstad (“300”, “Atomic Blonde”) senaryoyu Snyder'la birlikte yazarken, Snyder ve Johnstad hikayeyi oluşturdu.

    Snyder ve yapımcı ortağı ve eşi Deborah Snyder, Wesley Coller'la The Stone Quarry şirketi aracılığıyla ve Eric Newman'la Grand Electric aracılığıyla prodüksiyon yapacak. Sarah Bowen, yine Grand Electric ile birlikte yürütücü yapımcılık yapacak. Film, galaksinin eteklerinde barışçıl bir koloni tarafından, despotik Regent Balisarius'un yaklaşan istilasını savuşturabilecek savaşçıları bulması için görevlendirilen, esrarengiz genç bir kadının etrafında dönen büyük bir fantastik macera olacak.

    Snyder'ın projeyi ilk olarak, Disney'in 2012 yılında Lucasfilm'i satın almasından önceye dayanan bir zamanda, “Star Wars” evreni için yeni bir adım olarak geliştirdiği bildirildi. Yeni filmle birlikte Netflix'in amacı, Snyder'ın zaten genişletilmiş “Army of the Dead” filmine bir prequel film daha eklemek ve bir anime serisiyle, aynı şekilde “Rebel Moon”u bir seri olarak inşa etmek.

    Newman, Snyder'ın ilk uzun metrajlı filmi olan 2004 yapımı “Dawn of the Dead”in yapımcılığını üstlendi ve Stuber, Universal başkan yardımcısıyken bu filmin arkasındaki ekibin başıydı. Netflix'e göre, yeni ortaklık kurulan "Army of the Dead", ilk dört haftasında 72 milyon hane tarafından izlendikten sonra, "Rebel Moon" bu ilişkinin yeni meyvesi olarak kararlaştırıldı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top