Hesabım
    Tom Hardy ve Channig Tatum, Afganistan Tahliyesini Anlatan Proje İçin Bir Araya Geliyor

    George Nolfi'nin yöneteceği Universal filminde, Tom Hardy ve Channig Tatum başrolü paylaşacaklar

    Universal'ın, ismi henüz belli olmayan film projesi Tom Hardy ve Channing Tatum'u bir araya getiriyor. George Nolfi'nin yazıp yöneteceği film, ABD'nin Afganistan'dan çekilmesini ve özel kuvvet askerlerinin geride kalan müttefikleri kurtamaya çalışmasını anlatacak. Filmin senaryosu, yakın tarihte yaşanan bu süreci anlatırken, yaşanan gerçek hikayelerden uyarlanacak. 

    George Nolfi'nin daha önceki projeleri arasında, senaryosunu yazdığı Ocean's 12The Bourne Ultimatum ve hem yazıp hem yönettiği The Adjustment Bureau, The BankerBirth of the Dragon filmleri öne çıkıyor. Tom Hardy Ve Channing Tatum'un yapımcılığını da üstleneceği projede, George Nolfi yürütücü yapımcı olarak da yer alacak. 

    Son olarak Venom: Let There Be Carnage filmi ile izlediğimiz, kariyerinde yer alan Inception, Dark Knight Rises, DunkirkMad Max: Fury Road ve The Revenant gibi filmlerle Hollywood'un gözde oyuncuları arasında yer alan Tom Hardy ile Kingsman: The Golden Circle, Logan Lucky21 Jump Street gibi filmlerle adını geniş kitlelere duyuran Channing Tatum'u bir araya getiren film şimdiden merak uyandırıyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top