Hesabım
    Franka Potente Filmi ''Home''a İlk Bakış!

    Oyuncu Franka Potente'nin ilk uzun metraj yönetmenlik denemesi Home'dan ilk fragman yayınlandı.

    Tom Tykwer tarafından yönetilen Run Lola Run ile sinemadaki büyük çıkışını yapan ve The Princess and the Warrior, Blow, The Bourne IdentityThe Bourne Supremacy gibi filmlerde yer alan Alman oyuncu Franka Potente, yazıp yönettiği Home ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 

    Filmin başrollerini, In the Valley of ElahSavages ve Warrior filmleriyle tanınan Jake McLaughlin ile Misery, Fried Green Tomatoes, TitanicThe Day The Earth Stood Still ve Midnight in Paris gibi filmlerde yer alan Kathy Bates paylaşıyor. 

    20 yıl kaldığı hapishaneden çıktıktan sonra, yeni bir hayata başlamak üzere memleketine dönen Marvin Hacks'in hayata adapte olmaya çalışmasını anlatan Home, Franka Potente'nin ilk uzun metraj yönetmenlik deneyimi. Potente'nin 2006 yılında yönettiği bir kısa filmi bulunuyor. 

    Home'un oyuncu kadrosunda; Aisling Franciosi, Derek Richardson, James Jordan, Lil Rel Howery, Stephen Root, Samantha Clay gibi isimler de yer alıyor. 

    Almanya, Fransa ve Hollanda yapımı olan Home, dünya prömiyerini, geçtiğimiz ay Roma Film Festivali'nde yapmıştı. Filmin ABD'de 3 Aralık'ta vizyona girmesi bekleniyor. Ülkemizdeki vizyon tarihi ise henüz belli değil. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top