Hesabım
    Mark Rylance'lı Mafya Filmi "The Outfit"ten Fragman

    Mafya filmlerine bir yenisi daha ekleniyor

    2015 yılında “The Imitation Game” ile En İyi Uyarlama Senaryo Oscar'ını kazanan senarist Graham Moore, ilk yönetmenlik denemesi “The Outfit”te Mark Rylance ve Dylan O'Brien'a başrolleri verdi. Gangsterlerin baskın olduğu Chicago'da geçen film, şubat ayında Focus Features tarafından vizyona girecek. Oscar ödüllü Rylance (“Bridge of Spies”), Londra'nın ünlü Savile Row'unda ısmarlama takım elbiseler yapan İngiliz terzi Leonard'ı canlandırıyor.

    Kişisel bir trajedinin ardından Chicago'ya giden Leonard, burada şehrin zorlu bir bölgesinde terzi dükkânı işletiyor ve mahallede onları karşılayabilecek en önemli kişileri barındıran bir gangster ailesine güzel kıyafetler dikiyor. Diğer önemli rollerde Zoey Deutch (“Set It Up”), Johnny Flynn (“Emma”), Simon Russell Beale (“The Hollow Crown”) ve Nikki Amuka-Bird (“The Maze Runner”) yer alıyor. Moore, senaryoyu Jonathan McClain ile birlikte yazdı.

    Disney Channel dizisi “Liv and Maddie: Cali Style” için yazan ve belki de en çok “Mad Men”in son sezonunda Don Draper'ın menajeri Alan Silver'ı oynamasıyla tanınan McClain'in ilk uzun metrajlı senaryo yazarlığı olacak. Dick Pope, “Mr. Turner” ve “The Illusionist” görüntü yönetmeni olarak tanınıyor ve bu filmde de yer alıyor. "Argo"nun Oscar ödüllü kurgucusu William Goldenberg ve "Finding Neverland"in Oscar adayı yapım tasarımcısı Gemma Jackson da projede.

    Filmin yapımcılar Scoop Wasserstein, Ben Browning ve Amy Jackson olurken, FilmNation filmi finanse etti. Moore, “Yıllar önce, Johnathan ve ben bu hikayeyi ilk hayal ettiğimizde, bana ilk filmimi Mark, Zoey, Dylan ve Johnny kadar yetenekli bir oyuncu kadrosuyla yöneteceğim söylenseydin ona deli derdim." dedi. Moore, 2009'da başlayan bir sezon boyunca devam eden “10 Things I Hate About You”nun TV uyarlamasının kadrosuna katıldı ve kariyeri başladı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top