Hesabım
    Aykut Enişte 2'den İlk Uzun Fragman Yayında!

    Merakla beklenen devam filminden yeni fragman!

    2019 yılında izleyiciyle buluşan ve gişeden başarılı bir sonuçla ayrılan, izleyicilerin de merakla beklediği Aykut Enişte'nin devam filmi için geri sayım başladı. Cem Gelinoğlu'nun başrolünde yer aldığı BKM yapımı Aykut Enişte 2 filminden ilk uzun fragman yayında. Pandemi nedeniyle tarih ertelemek zorunda kalan ve geçtiğimiz yaz aylarında çekimlerine başlanan filmin vizyon tarihi ise 3 Aralık 2021 olarak belirlendi.

    "Tek aile iki enişte..." cümlesiyle tanıtımı yapılan devam filminde, Aykut ve Gülşah’ın düğününe sayılı günler kala ortaya çıkan davetsiz misafir ailedeki tüm dengeleri değiştirir. Çünkü gelen ailenin eski eniştesidir. Aykut iyi niyeti ve saflığı yüzünden başına açılan belalardan kurtulabilecek midir? Yoksa Gülşah’ı kaybetmek üzere midir? Aykut Enişte, neşe ve kahkaha dolu yepyeni macerası ile hepimizi çok eğlendirecek!

    Oyuncu kadrosunda; Cem Gelinoğlu, Melis Babadağ, Hakan Yılmaz, Müfit Kayacan, Lale Başar, Selen Domaç, Mekin Sezer, Nezaket Erden, Ecrin Moğultay, Güler Ökten, Ahmet Ak, Ali İpin, Ali Çelik, Oğuz Kara ve Kerim Ertekin gibi isimler bulunuyor. Filmin senaryosu Cem Gelinoğlu, Giray Altınok ve Muammer Tali'ye ait. Yönetmen koltuğunda Onur Bilgetay otururken, filmin yapımcılığını Necati Akpınar üstleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top