Hesabım
    Delroy Lindo, ‘Blade’ Filminin Kadrosuna Katıldı

    Marvel filmine önemli transfer!

    Delroy Lindo, Mahershala Ali'nin insan-vampir melezi olarak oynadığı Marvel Studios filmi “Blade”in kadrosuna katılıyor. En son Netflix'in Western filmi “The Harder They Fall”da rol alan Lindo, Ali'nin, San Diego Comic'teki 2019 panelinin sonunda “Blade”in başrolünde oynayacağının duyurulmasından bu yana kadroya katılan ilk oyuncu oldu.

    Bassam Tariq (“Mogul Mowgli”), senaryosunu Stacy Osei-Kuffour'un (HBO'nun “Watchmen”) yazdığı uzun metrajlı projeyi yönetiyor. Lindo'nun kimi oynayacağı belli değil ama güçlü bir olasılık, Marvel çizgi romanlarında Blade'i vampir avcılığı konusunda yetiştiren ve ona akıl hocalığı yapan Jamal Afari olması yönünde. Çizgi romanlarda Jamal siyahi bir karakter ancak 1998'de Wesley Snipes'ın oynadığı “Blade”in uzun metrajlı uyarlamasında, karakterin adı Abraham Whistler olarak değiştirildi ve beyaz aktör Kris Kristofferson canlandırdı. Marvel henüz “Blade” için net bir vizyon tarihi açıklamadı. Filmin 2023 sonbaharında vizyona girmesini bekliyorlar.

    Lindo, Netflix'in “Da 5 Bloods” filminde Spike Lee ile eleştirmenlerce beğenilen başka bir ortak çalışmaya imza attı. Yayıncının Western destanı “The Harder They Fall”da, Lone Ranger için ilham kaynağı olan gerçek hayattaki kanun adamı Bass Reeves'i oynuyor. Oyuncu daha sonra Amazon'da Neil Gaiman'ın "Anansi Boys" dizisinde görünecek ve ilk yönetmenlik denemesini "Jabari's People" filmiyle yapmaya hazırlanıyor.

    Ali, kısa süre önce, Marvel Studios'un “Eternals” filminde kredi sonrası sahnesinde Blade olarak sesini duyurarak ilk çıkışını yaptı. Sahne, Harington'un Ali'nin "Blade" filminde görüneceğini düşündürürken, eski "Game of Thrones" yıldızı ekim ayında bunun gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini bilmediğini söyledi. Harington, "Hiçbir fikrim yok. Öyle olacağını tahmin ediyorum ama kim bilir?" dedi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top