Hesabım
    Red Notice İzlenme Rekoruna Doğru Gidiyor

    Film, sadece iki hafta içinde 277 milyon 900 bin saatlik toplam izlenmeye ulaştı.

    Netflix, geçtiğimiz hafta uygulamaya geçtiği yeni sistemle, hem küresel hem de ülkelere ait izlenme raporlarını top10.netflix.com sitesinde duyurmaya başlamıştı. Yeni sistemde platformun küresel çapta en çok izlenen içerikleri, her hafta salı günü, İngilizce Film, İngilizce Dizi, İngilizce Olmayan Film, İngilizce Olmayan Dizi gibi dört ayrı kategoride yayınlanırken; ülke bazında da haftalık olarak en çok izlenen film ve diziler ayrıntılı olarak paylaşılıyor.

    Sitede ayrıca, bir filmin ya da dizinin Netflix'te yayına girdikten sonraki ilk 28 günlük izlenme saatini baz alan bir liste de paylaşılıyor. Bu listeye göre platforumun en çok izlenen filmi, ilk 28 günde toplam 282 milyon 20 bin saatlik izlenme rakamına ulaşan Bird BoxSusanne Bier tarafından yönetilen, başrolünde Sandra Bullock'un yer aldığı korku ve bilim kurgu filmi Bird Box, platformun en çok ses getiren yapımlarından biri olmuştu. 

    Geçen hafta, En Çok İzlenen 10 Film listesinin 2. sırasında 231.3 milyon saat izlenmeyle Extraction yer alıyordu. Bu hafta ise, gösterime gireli henüz yalnızca iki hafta olan Red Notice listenin 2. sırasına yükseldi. 12 Kasım tarihinde yayınlanan film, şimdiden toplam 277 milyon 900 bin saatlik izlenme süresine ulaştı. Bird Box ile arasında yalnızca 10 milyon saatlik bir fark kalan Red Notice, böyle giderse platformun izlenme rekorunu kırabilir. 

    Rawson Marshall Thurber tarafından yönetilen ve Dwayne Johnson, Ryan ReynoldsGal Gadot gibi yıldızları barındıran Red Notice, içlerinde Türkiye'nin de olduğu 94 ülkede haftanın en çok izlenen filmi olarak Top 10 listelerinin ilk sırasında yer alıyor. Filmin, Bird Box'ın yerini alıp alamayacağını ise önümüzdeki günler gösterecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top