Hesabım
    ''Red Notice''ten Altyazılı Çekim Hataları Videosu!

    Netflix'in sevilen filmi Red Notice'in çekimlerinde yaşanan eğlenceli anları yansıtan bir video yayınlandı.

    Rawson Marshall Thurber tarafından yazılan ve yönetilen aksiyon, komedi ve suç filmi Red Notice, Netlix'in en çok izlenen içeriklerinden biri oldu. Yalnızca iki haftada 277 milyon 900 bin saatlik toplam izlenme süresine ulaşan film, her an platformun izlenme rekorunu kırabilir

    Eleştirmenlerden geçer not alamasa da izleyiciler tarafından sevilen filmin, çekimleri sırasında yaşanan hataları yansıtan bir video yayınlandı. Videoda Dwayne Johnson, Ryan ReynoldsGal Gadot gibi yıldızların kamera arkasındaki eğlenceli anlarını görmek mümkün. 

    Red Notice, dünyanın en çok aranan sanat eseri hırsızının peşine düşen bir Interpol ajanının hikayesini konu ediyor. Filmin konusu kısaca şöyle: İnterpol tarafından dünyanın en çok aranan insanlarını yakalamak için kırmızı bülten çıkarıldığında, FBI'ın en iyi profil uzmanı John Hartley (Dwayne Johnson) harekete geçer. Dünyanın en çok aranan sanat hırsızı The Bishop'un peşine düşen John, bu süreçte dünyanın en iyi sanat hırsızı olan Nolan Booth (Ryan Reynolds) ile ortak olmak zorunda kalır. Yaşanan bir dizi olayın ardından üçlü kendilerini dünyanın dört bir yanındaki tenha bir hapishanede, bir dans pistinde, ormanda ve hepsinden de kötüsü birbirlerinin çalıştıkları şirketlerde bulur.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top