Hesabım
    Halle Berry ve Netflix İş Birliği Devam Edecek

    Yönettiği ve başrolünde oynadığu Netflix yapımı Bruised ile çok izlenenler listesine giren Halle Berry, Netflix ile yeni bir anlaşmaya imza attı.

    Halle Berry'nin ilk yönetmenlik denemesi Bruised, eski bir karma dövüş sanatları (MMA) sporcusu Jackie Justice'in hayatını anlatıyor. Filmin başrolünde de yer alan Berry'nin performansı, kendisini ikinci kez Oscar yarışına dahil edebileceği kadar başarılı olarak değerlendiriliyor. 

    24 Kasım'da Netflix üzerinden yayınlanmaya başlayan film, ilk beş gününde toplam 47.7 milyon saat izlenerek platformun dünya çapında en çok izlenen 2. film oldu. Film, ABD'nin de içinde olduğu toplam 71 ülkede ise haftanın en çok izlenen filmi olarak ilk sırada yer aldı. Bruised'in başarısı neticesinde Halle Berry ve Netflix, birden çok film için birlikte çalışmaya devam edeceklerini açıkladılar. 

    Variety'de yer alan habere göre, Halle Berry, Netflix Film Departmanı Başkanı Scott Stuber ve şirketin eş CEO'su Ted Sarandos hakkında ''İlk yönetmenlik deneyimim 'Bruised' bir aşk emeğiydi ve Scott ve Ted'in buna büyük bir özenle davranacağını biliyordum. Netflix ekibi yalnızca işbirlikçi ve yaratıcı olmakla kalmadı, aynı zamanda son derece tutkuluydu ve birlikte çalışmaktan büyük bir zevk aldım. Bu ortaklık için minnettarım ve birlikte daha fazla hikaye anlatmak için sabırsızlanıyorum.” dedi.

    Scott Stuber da bu iş birliği ile ilgili olarak “Halle Berry gibi bir kariyere sahip çok az insan var. Ödüllü bir aktris, yapımcı ve geçen hafta seyircilerin gördüğü gibi, o inanılmaz bir yönetmen. Bruised'de kameranın önünde ve arkasında güç sağladığı için onun köşesinde olmaktan heyecan duyuyoruz ve birlikte daha fazla hikaye anlatmak için sabırsızlanıyoruz," diye ekledi.

    Berry bu yeni anlaşmanın dışında, yazar-yönetmen Matt Charman'ın bilim kurgu projesi “The Mothership” de dahil olmak üzere iki Netflix yapımında yer alacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top