Hesabım
    Halle Berry'nin İlk Yönetmenlik Denemesi Bruised'dan Fragman

    Berry, aynı zamanda filmin başrolünde!

    Netflix, Akademi Ödüllü Halle Berry'nin yönettiği ilk uzun metrajlı film olan Bruised'ın resmi fragmanını yayınladı ve 17 Kasım'da belirli sinemalarda vizyona sokacak. Film, daha sonra 24 Kasım'da yayıncıya gelecek. İlk kez uzun metrajlı filmde yazarlık yapan Michelle Rosenfarb tarafından kaleme alınan filmde Berry, sporu utanç içinde bırakan karma dövüş sanatları dövüşçüsü Jackie Justice'i canlandırıyor.

    Yıllar sonra, menajeri ve erkek arkadaşı Desi (Adan Canto) tarafından acımasız bir yeraltı dövüşüne katılması istenirken ve bir dövüş ligi organizatörünün (Shamier Anderson) dikkatini çekerken, onu, şansının tükendiği hissederken, öfke ve pişmanlıkla dolu görüyoruz. Bu yeni meydan okuma, ona gerçek bir hayat vaat ediyor.

    Jackie, bebekken vazgeçtiği oğlu Manny (Danny Boyd, Jr.), babasının ölümünün ardından kapısının önünde belirdiğinde, kurtuluşa giden yolu beklenmedik bir şekilde kişiselleştirir. Beklenen spor dramasında ayrıca, Adriane Lenox, Sheila Atim, Valentina Shevchenko, Lela Loren, Nikolai Nikolaef ve Stephen McKinley Henderson yer alıyor.

    Film, dünya prömiyerini 2020 Toronto Film Festivali'nde yaptı. Basil Iwaynk filmin yapımcılığını Brad Feinstein, Guymon Casady, Linda Gottlieb, Erica Lee, Gillian G. Hormel, Paris Kassidokostas-Latsis ve Terry Douglas'la birlikte yaptı. Berry, daha önce oyunculuk dalında bir adet Oscar Ödülü kazanmayı başarmıştı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top