Hesabım
    ''Red Notice'' Netflix'in Küresel Çapta En Çok İzlenen Filmi Oldu!

    Red Notice, üç haftada toplamda 328.8 milyon saat izlenerek, platformun en çok izlenen filmi oldu.

    Netflix, her salı günü küresel çapta ve ülke bazında en çok izlenen içeriklere ait ayrıntılı bilgileri yayınlıyor. Platfromda yayınlanan içeriklerin ilk 28 gününde toplam kaç saat izlendiğine göre de Netflix'in en çok izlenen film ve dizileri listeleniyor. Geçen haftanın rakamlarına göre, Red Notice'in bir izlenme rekoruna imza atabileceğinden bahsetmiştik. Film yalnızca iki hafta içinde 277 milyon 900 bin saat izlenmiş ve platformun en çok izlenen filmi Bird Box'un 228 milyon 200 bin saatlik toplam izlenme rakamına çok yaklaşmıştı. 

    Bu hafta açıklanan rakamlar, Red Notice'in üçüncü haftasında toplam 328 milyon 800 bin saatlik toplam izlenmeye ulaştığı ve platformda tüm zamanların en çok izlenen filmi olmayı başardığını gösteriyor. Red Notice'in izlenme oranı, şu anda listenin ikinci sırasına düşmüş olan Bird Box'tan tam bir milyon saat daha fazla. Üstelik film henüz üçüncü haftasında, yani önümüzdeki haftanın izlenme oranları da Red Notice'in 28 günlük izlenme oranına dahil edilecek. Bu açıdan değerlendirildiğinde film, kırılması güç olacak gibi duran bir rekora imza atmış gibi görünüyor.

    Dwayne Johnson, Ryan ReynoldsGal Gadot gibi yıldızları barındıran Red Notice, Rawson Marshall Thurber tarafından yazıldı ve yönetildi. Film Netflix'in hizmet verdiği 94 ülkede Top 10 listesinde yer alıyor ve bunların içinden 47 ülkede ise en çok izlenen bir numaralı film. Türkiye'nin bu hafta Netflix'te en çok izlediği film ise Mehmet Ada Öztekin tarafından yazılıp yönetilen; Sarp AkkayaSongül Öden ve Ercan Kesal'ın rol aldığı Beni Çok Sev oldu.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top