Hesabım
    Matrix Resurrections'tan Yeni Altyazılı Fragman!

    Matrix Resurrections, 24 Aralık'ta sinemalarda!

    Matrix efsanesini, serinin son filminin vizyona girmesinden yaklaşık 20 yıl sonra devam ettirecek olan Matrix Resurrections'tan yeni bir fragman yayınlandı. Filmin vizyona girmesine sayılı günler kala filmden yayınlanan fragman ve posterler, heyecanı ve beklentiyi arttıyor. Geçtiğimiz günlerde ''Deja Vu'' başlığıyla yayınlanan, değişimin vurgulandığı ve ''Belki bu düşündüğümüz hikaye değildir'' cümlesiyle dikkat çeken fragman, oldukça merak uyandırmıştı.

    Yeni fragmanda, filmde izleyeceğimiz görkemli aksiyon sahneleri yoğun bir şekilde kullanılmış. Ayrıca fragmanın sonunda, Neo'nun ilk filmdeki ikonik ''Kung fu biliyorum'' repliğine gönderme olarak ''Hala kung fu biliyorum'' repliği yer alıyor ve Neo'nun güçlerini yeniden elde edeceğini ya da hatırlayacağını gösteriyor. 

    Fragmanın dikkat çeken bir yönü de serinin önceki filmlerinde yer alan ve Hugo Weaving tarafından canlandırılan Ajan Smith karakterini göstermesi. Weaving'in bu filmde yer alamyacağı biliyor ancak fragmandaki görüntüler filmde bir sürprizle karşılaşabileceğimizi işaret ediyor. Filmde Jonathan Groff tarafından canlandırılan ve ismi açıklanmayan gizemli karakter ile Ajan Smith'in üst üste binen görüntüleri iki karakter arasındaki bağlantıya dikkat çekiyor. 

    Ayrıca, Matrix Reloaded ve Matrix Revolutions'ta canlandırdığı Niobe karakteriyle geri dönüş yapan Jada Pinkett Smith'i de ilk kez bu fragmanda görüyoruz. Lana Wachowski'nin bu sefer tek başına yönettiği filmde, eski rolleriyle yeniden yer alan Keanu ReevesCarrie-Anne Moss ve Jada Pinkett Smith'in yanı sıra Yahya Abdul-Mateen II, Jessica Henwick, Jonathan Groff, Neil Patrick Harris, Priyanka Chopra Jonas, Christina Ricci, Brian J. Smith, Telma Hopkins, Toby Onwumere, Max RiemeltErendira Ibarra ve Andrew Caldwell yer alıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    • Matrix Resurrections'tan Yeni Fragman: ''Belki Bu, Düşündüğümüz Hikaye Değildir!''
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top