Hesabım
    Christopher Nolan'ın ''Oppenheimer'' Filminin Kadrosuna Yeni İsimler Katıldı

    Oppenheimer'ın oyuncu kadrosu yıldız isimlerle genişlemeye devam ediyor.

    Ünlü yönetmen Christopher Nolan'ın pandemi döneminde vizyona giren bilim kurgu filmi Tenet'ten sonraki ilk film projesi Oppenheimer, yıldız oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Filmin oyuncu kadrosunda Robert Downey Jr., Matt Damon, Cillian Murphy, Emily Blunt'ın yer alacağı açıklanmıştı.

    Christopher Nolan, Matt Damon ile Interstellar'da; Cillian Murphy ile ise InceptionDark Knight ve Dark Knight Rises'de birlikte çalışmıştı. Oppenheimer, yönetmenin Robert Downey Jr. ve Emily Blunt ile birlikte çalışacağı ilk proje olacak.

    Filmin hali hazırda büyük ilgi toplayan kadrosuna yeni isimler eklendi. Black Widow, Little WomenMidsommar gibi filmlerde izlediğimiz, son olarak Hawkeye dizisinde yer alan Florence PughBohemian Rhapsody filmindeki Freddie Mercury canlandırmasıyla En İyi Erkek Oyuncu Oscar'ını alan Rami Malek; son olarak Paul Thomas Anderson'ın Licorice Pizza filminde rol alan ve Uncut GemsGood Time gibi filmlerin de yönetmenliğini yapan Benny Safdie, Oppenheimer'da yer alacağı açıklanan yeni oyuncular.

    Oppenheimer, Amerikalı fizikçi Julius Robert Oppenheimer'ın hayatına odaklanacak ve Oppenheimer’ın, İkinci Dünya Savaşı sırasında atım bombasının geliştirilme sürecindeki rolünü anlatacak. Julius Robert Oppenheimer'a Cillian Murphy hayat veriyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top