Hesabım
    Guy Ritchie ve Jason Statham'lı ''Operation Fortune: Ruse de guerre'' Filminden İlk Fragman!

    Yönetmen Guy Ritchie ve aksiyon filmlerinin sevilen yıldızı Jason Statham, beşinci kez bir araya geliyor. Antalya'da çekilen filmin kadrosunda Kaan Urgancıoğlu da var.

    Son olarak geçtiğimiz haftalarda ''İntikam Vakti'' adıyla vizyona giren, Wrath of Man filminde birlikte çalışan yönetmen Guy Ritchie ve oyuncu Jason StathamOperation Fortune: Ruse De Guerre adlı casus filminde bir kez daha bir araya geliyor.

    Çekimlerinin büyük bir kısmı Antalya'da gerçekleştirilen Operation Fortune: Ruse De Guerre'nin senaryosu Ivan Atkinson ve Marn Davies tarafından yazıldı. Film, dünya için büyük tehdit oluşturan yeni bir ölümcül silah teknolojisinin ticarileştirilmesini önlemek amacıyla, uluslararası bir istihbarat ittifakı olan "Five Eyes" tarafından işe alınan M16 ajanı Orson Fortune’u merkezine alıyor. CIA teknoloji uzmanı Sarah Fidel ile birlikte çalışmak zorunda bırakılan Fortune, zengin bir silah tüccarının izini sürmeye çalışırken dünyayı dolaşması zorunda kalıyor.

    Filmde Orson Fortune rolünde Jason Statham yer alıyor. Oyuncu kadrosunda ayrıca Hugh Grant, Cary Elwes, Aubrey Plaza, Josh Hartnett, Max Beesley, Eugenia Kuzmina, Lourdes FaberesPeter Ferdinando ve Türk oyuncu Kaan Urgancıoğlu yer alıyor. 

    Projenin geliştirme aşamasında ve çekimler başladığında ''Five Eyes'' adıyla anılan ancak daha sonra adı Operation Fortune: Ruse De Guerre olarak açıklanan filmin, 21 Ocak 2022'de sinemalarda olması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top