Hesabım
    Tom Holland'lı Dördüncü "Örümcek Adam" Filmi Yolda

    Yeni filmin erken geliştirme aşamasında olduğu belirtildi

    Tom Holland'ın Spider-Man 4'ünün Marvel Studios ve Sony'de gizlice geliştirildiği bildirildi. Oyuncu, Spider-Man: Homecoming ile başlayan kendi solo dizisine başlamadan önce, 2016 yılında Captain America: Civil War'da Marvel Sinematik Evreni'ndeki ilk Peter Parker çıkışını yaptı. Birkaç Avengers filminde ve 2019'da Spider-Man: Far From Home'da göründükten sonra Holland, solo üçlemesini bu ay en büyük gişeye sahip olması beklenen Spider-Man: No Way Home'la tamamlamaya hazırlanıyor.

    Mevcut Disney ve Sony anlaşmasının bir parçası olarak, Holland'ın Peter Parker'ı başka bir Marvel filminde yeniden canlandırması bekleniyor. Yapımcı Amy Pascal, gelecekteki solo Spider-Man filmleriyle ilgili olarak, stüdyonun Holland'ın başrolde olduğu başka bir Spider-Man üçlemesi istediğini ancak, henüz resmi olarak açıklanmadığını veya planlanmadığını söyledi. Holland'ın öngörülebilir gelecekte MCU'ya bağlı kalacağı kesin gibi görünüyor.

    MCU'nun Puck'taki geleceğini tartışan bir yazıda Matthew Belloni, Holland'ın oynadığı bir Örümcek Adam 4'ün zaten gizlice geliştirilmekte olduğundan ve Sony ile Marvel Studios'un bir kez daha birbirleriyle işbirliği yaptığından bahsediyor: "Birden fazla kaynağa göre, Tom Holland'ın başrolde oynayacağı Marvel yapımı dördüncü film için bir anlaşma var ve film zaten sessizce geliştirme aşamasında." MCU'da Spider-Man üzerinden benzeri görülmemiş Sony/Disney ortaklığının oldukça verimli olduğu kanıtlandı. Spider-Man: Homecoming dünya çapında 880,1 milyon dolar hasılat elde etti ve Far From Home 1.1 milyar dolar hasılat elde etti. No Way Home'un seri için başka bir büyük hit olması bekleniyor ve erken bilet satışları Avengers: Endgame'den bu yana görülen en büyük satış.

    Gişe, Covid-19 pandemisinin ortasında hala yavaş yavaş toparlansa da rakamlar hala 2019'da olduklarından çok uzak ama No Way Home, mevcut sinema ikliminde bir istisna gibi görünüyor. Tüm bunları göz önünde bulundurarak, stüdyoların diziyi devam ettirmekle ilgilendiğini görmek şaşırtıcı değil. Örümcek Adam en popüler Marvel karakterlerinden biri olmaya devam ediyor ve izleyiciler Holland'ın yinelemesini sevmeye başladı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top