Hesabım
    Dave Bautista, M. Night Shyamalan'ın Yeni Filminde Oynayacak

    M. Night Shyamalan'ın ''Knock at the Cabin'' filminin oyuncu kadrosuna katılan ilk isim Dave Bautista oldu.

    Son olarak, Denis Villeneuve tarafından yönetilen Dune'da, Harkonnen Hanedanı'nın başındaki isim Baron Harkonnen'in yeğeni, kötü ve gaddar Rabban Harkonnen karakteriyle ve Apple TV Plus'ın, distopik bir gelecekte geçen aksiyon dizisi See'de canlandırdığı Edo Voss karakteriyle izleyici karşısında çıkan Dave BautistaM. Night Shyamalan tarafından yönetilecek ''Knock at the Cabin'' filminin kadrosuna katıldı.

    Guardians of the Galaxy serisi ve Avengers: Infinity WarAvengers: Endgame gibi filmlerde canlandırdığı Drax karakteriyle tanınan Dave Bautista, şimdilik filmde yer alacağı açıklanan ilk isim. Ünlü oyuncu ayrıca, Rian Johnson tarafından yönetilen ve büyük beğeni toplayan 2019 yapımı Knives Out filminin devam filmi olan Knives Out 2'nin de kadrosunda yer alıyor. Çekimleri tamamlanan Knives Out 2, şu anda post prodüskiyon aşamasında. Filmin 2022'de vizyona girmesi bekleniyor.

    M. Night Shyamalan'ın, 2021 yapımı Old filminden sonraki ilk projesi olan ''Knock at the Cabin''in konusu hakkında henüz bir bilgi bulunmuyor. Shyamalan filmlerinden bekleneceği üzere korku, gizem ve gerilim türünde olacak olan filmin senaryosunu da M. Night Shyamalan kendisi kaleme alıyor. Filmin yapımcılığını Marc Bienstock, Ashwin RajanSteven Schneider ve M. Night Shyamalan üstleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top