Hesabım
    The Batman'den "The Bat and The Cat" Adlı Yeni Fragman ve Poster

    Merakla beklenen filmden yeni fragman yayında

    The Batman'in yeni fragmanı, Catwoman ve Bruce Wayne'in daha çok mücadele ettiğini gösteriyor ve Riddler'ın planını daha fazla ortaya koyuyor. Buna, Gotham'ı havaya uçurma çabası da dahil. Robert Pattinson, Matt Reeves'in yönettiği 2022 filminde Bruce Wayne rolünü üstlenecek. Ona, Catwoman olarak bilinen Selina Kyle rolünde Zoë Kravitz, Komisyon Üyesi Jim Gordon rolünde Jeffrey Wright, Penguin rolünde Colin Farrell ve Riddler rolünde Paul Dano eşlik edecek.

    Batman, Bruce Wayne'in Gotham'daki suçla mücadelesinin ilk yıllarını takip edecek ve DCEU'nun ana sürekliliğinin dışında gerçekleşecek ama bu bilgiler ötesinde film hakkında çok az şey biliniyor. Geçen yıl, Batman'in ilk fragmanı DC FanDome'da gösterilmişti ve o zamandan beri birkaç gecikmeyle karşı karşıya kaldı ve sonunda bu yılın başlarında çekimlerin tamamlanmasıyla vizyon tarihi 2022'ye itildi.

    Warner Bros. açıkça Caped Crusader'ın büyük dönüşüne güveniyor. Stüdyonun şu anda HBO Max için planlanan iki The Batman yan ürünü var, bunlardan biri Gotham Polis Departmanı'na ve diğeri Farrell'in Penguin kökenlerine odaklanıyor. Şimdi, Warner Bros., The Batman'in birden fazla yeni görüntü içeren üçüncü fragmanını yayınladı. Catwoman ve Bruce Wayne'in karşı karşıya gelmesinden ve Riddler'ın Gotham için tam planına kadar ekip oluşturmasından, yaklaşmakta olan film hakkında çok şey ortaya çıkıyor.

    Riddler'ın The Batman'deki planının çoğu, şimdiye kadar bir sır olarak kaldı. Motivasyonları ve Bruce Wayne'in ailesiyle bağlantıları hala bilinmemekle birlikte, kapsayıcı hedefi açıkça ortaya konuluyor. Riddler, Gotham'ı yok etmek istiyor ve eğer fragman herhangi bir belirtiyse, bunu yapmasına yardım edecek sadık bir benzer takipçiler ordusuna sahip. Bruce Wayne ve Catwoman arasındaki ilişki tüm zamanların en ikonik ilişkilerinden biri ve Kravitz rolü üstlendiğinde, onunla Pattinson arasındaki dinamik göz önünde bulunduruldu. Tabii ki hepsi aşk olmayacak...

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top