Hesabım
    Zack Snyder, Yeni Filmi "Rebel Moon"dan Konsept Çizim Paylaştı

    Zack Snyder, Netflix için Akira Kurosawa ve Star Wars filmlerinden ilham alan bir bilim kurgu filmi çekmeye hazırlanıyor.

    Justice League, Man of Steel, Batman v Superman: Dawn of Justice, Watchmen300 gibi filmlere imza atan Zack Snyder yeni film projesinden bir konsept çizim paylaştı. "Rebel Moon" adındaki filmin Star Wars filmlerinden ve Seven SamuraiYojimbo gibi sinema tarihine geçen filmleriyle tanınan Japon yönetmen Akira Kurosawa'nın filmlerinden ilham alıyor.

    Rebel Moon, Sneyder'ın son filmi Army of The Dead gibi Netflix'te yayınlanacak. Filmin senaryosu Shay Hatten (John Wick: Chapter 3 - Parabellum, Army of The Dead), Kurt Johnstad (300, 300: Rise of an Empire) ve Zack Snyder tarafından yazılıyor. 

    Film, galaksinin kenarındaki barışçıl bir koloninin zalim ordular tarafından terörize edilemesi üzerine, kolonideki insanların, gizemli bir geçmişi olan bir kadını komşu gezegenlerden yardım istemeye göndermesini anlatacak. Şimdilik projeye dahil olduğu açıklanan tek oyuncu, Atomic Blonde ve Star Trek Beyond gibi filmlerde rol alan Sofia Boutella.

    Filmin atmosferini yansıtan ilk görseli sosyal medya sitesi Vero'da paylaşan Zack Snyder, filmin çekimlerinin önümüzdeki birkaç ay içinde başlayacağını duyurdu. The Hollywood Reporter'a verdiği bir röportajda, çocukluğundan beri Star Wars ve Kurosawa hayranı olduğunu belirten Snyder, her zaman bu ikisini birleştiren bir film çekmek istediğini ve Rebel Moon için birkaç yıldır çalıştığını ve bu filmin sinematik bir evrenin ilk adımı olmasını umduğunnu söyledi. 

    İşte Zack Snyder'ın paylaştığı çizim:

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top