Hesabım
    Yönetmen Matthew Vaughn, Wolverine'in Gençliğini Anlatan Bir Film Çekmek İstiyor

    Kingsman filmlerinin yönetmeni Matthew Vaughn, X-Men karakteri Wolverin'in hikayesini, genç bir oyuncuyla yeniden ele almak istediğini belirtti.

    Kingsman: The Secret Service, Kingsman: The Golden CircleThe King's Man gibi filmlerin yanı sıra, 2011 yılında vizyona giren X-Men: First Class'ı da yöneten Matthew Vaughn, yeni bir Wolverine filmi çekmek istediğini söyledi.

    Comic Book Resources'un haberine göre, Vaughn'a katıldığı bir basın toplantısında, hangi X-Men karakterinin hikayesini sıfırlamak ve Marvel Sinematik Evreni'ne katılırken yeniden anlatmak isteyeceği soruldu. Ünlü yönetmen, X-Men: first Class'ta inceleme şansı bulamadığı Wolverine karakterinin hikayesini yeniden ele almak istediğini belirtti. X-Man filmlerinde Hugh Jackman tarafından canlandırılan Wolverine'in Vaughn tarafından yönetilen filmde yalnızca küçük bir rolü vardı. 

    Karakterle bütünleşen Hugh Jackman'ın çok iyi bir iş ortaya çıkardığını söyleyen Vaughn, yeni bir aktör ile karakterin gençliğini anlatmanın eğlenceli bir fikir olduğunu düşündüğünü belirtti. X-Men evrenindeki mutantların Marvel Sinematik Evreni'ne dahil olma sürecinde pek çok karakterin hikayesinin değiştiğini ve farklı oyuncular tarafından canlandırıldığını görmemiz olası. Kim bilir belki de Matthew Vaughn'ın dileği gerçek olur ve yeni bir Wolverine filmi izleriz. 

    Matthew Vaughn'ın kafasında Wolverin'i oynaması için hali hazırda isimler de var. Vaughn, Aaron Taylor-Johnson ve Taron Egerton'ın Wolverine'in genç halini oynaması için aklında olan ilk iki isim olduğunu söylüyor. Aaron Taylor-Johnson, daha önce Avengers: Age of Ultron'da Quicksilver karakterini canlandırmıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top