Hesabım
    Denzel Washington, "The Equalizer 3" Çekimlerinin Bu Yıl Başlayacağını Duyurdu

    Serinin üçüncü filminin yönetmenliğini de Antoine Fuqua üstlenecek.

    2 Oscar ödüllü usta oyuncu Denzel Washington, başrolünde yer aldığı aksiyon ve suç filmi The Equalizer'ın üçüncü filminin çekimlerinin 2022 yılı içerisinde başlayacağını duyurdu.

    1980'li yıllarda yayınlanan aynı isimli diziden uyarlanan serinin ilk filmi The Equalizer (Adalet) 2014 yılında vizyona girmişti. Denzel Washington'a Marton Csokas, David Harbour, Chloë Grace Moretz, Haley BennettBill Pullman gibi isimlerin eşlik ettiği filmin yönetmenliğini Antoine Fuqua üstlenmişti. Film, Washington'ın canlandırdığı Robert McCall karakterinin, genç bir kızı Rus mafyasının elinden kurtarmaya çalışmasını anlatıyordu.

    Yine Antoine Fuqua tarafından yönetilen devam filmi The Equalizer 2 (Adalet 2) ise 2018 yılında izleyici ile buluştu. Bu filmde Washington'ın yanı sıra Pedro Pascal, Ashton SandersOrson Bean gibi isimler rol alıyor ve film yine Robert McCall'ın kendi adaletini kendisinin sağlamasını anlatıyordu.

    Her iki film de eleştirmenlerden karışık yorumlar almasına karşın izleyiciler tarafından beğenildi ve gişede iyi bir performans gösterdi. Antoine Fuqua, ikinci filmden hemen sonra, seriye bir film daha eklemek istediğini söylemişti ancak bugüne kadar bu konuyla ilgili bir haber gelmemişti.

    Son olarak Joel Coen tarafından yönetilen The Tragedy of Macbeth'te oynayan Denzel Washington, filmin tanıtım toplantıların birinde hayranlarını sevindiren haberi verdi: Antoine Fuqua tarafından yönetilecek olan The Equalizer 3 şu anda hazırlık aşamasında, filmin çekimleri 2022 yılı içinde başlayacak. Filmin oyuncu kadrosu ve konusuyla ilgili bir bilgi ise henüz yok.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top