Hesabım
    'A Quiet Place' Serisinin Yeni Filminin Vizyon Tarihi Ertelendi

    Yeni film, en erken 2023 yılının sonlarında gelecek

    Gişe rekorları kıran film hayranlar için kötü bir hafta. Mission: Impossible 7 & 8'in her birinin birer yıl ertelendiğinin açıklanmasından kısa bir süre sonra Paramount Pictures, vizyon tarihleri değiştirilmiş olan yeni filmlerin listesini yayınladı. Bu filmlerden biri, daha önce 31 Mart 2023'te vizyona girmesi planlanan, adsız A Quiet Place spin-off filmi.

    Vizyon tarihlerindeki kayma, koronavirüsün yeni varyantı Omicron'un her gün artan vaka sayıları nedeniyle dünyayı bir kez daha alarm moduna geçirmekle tehdit etmesi ve buna bağlı olarak gişe sonuçlarının belirsizliğinin bir sonucu olarak geliyor. Hikayedeki üçüncü bölüm altı ay ileriye itildi ve şu anda 22 Eylül 2023 olarak planlandı.

    Resmi bir unvan veya özet olmadan, Paramount'un spin-off filminin ayrıntıları söz konusu olduğunda en azından bir süre daha sessiz kalacağından emin olabiliriz. Bir yan ürün olarak etiketlenmesi, hikayenin Evelyn Abbott (Emily Blunt) ve çocuklarını üçüncü kez takip etmeyeceğini gösteriyor, ancak, hayatta kalanları, ailesinin yaklaşan hikayenin bir parçası olup olmayacağını henüz öğrenemedik.

    Bu, A Quiet Place serisinin pandemiden ilk kez etkilenmesi değil. 2020'de A Quiet Place II'nin Covid'in dünya çapında yayılmaya başladığı mart ayında vizyona girmesi gerekiyordu. Film, bir yıldan fazla bir süre sonra, Mayıs 2021'de büyük eleştirel beğeni ve şaşırtıcı bir gişe sonucuyla vizyona girdi. Dünya çapında neredeyse 300 milyon dolar hasılat elde etti ve devam filmi pandemi sırasındaki en büyük açılış rekorunu kırdı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top