Hesabım
    Adam Driver, Penélope Cruz ve Shailene Woodley, Michael Mann’in ‘Ferrari’sinde!

    Usta yönetmenin filmine yıldız oyuncular eklendi

    Christopher Polk, Daniele Mango, Swan Gallet

    Adam Driver, Penélope Cruz ve Shailene Woodley, Michael Mann'in yarış filmi “Ferrari”ye katıldı. Büyük bütçeli biyografik film, 1957 yazında eski yarış arabası sürücüsü ve otomobil imalat devi Enzo Ferrari'yi konu alıyor. Bir oğlunun yası yüzünden kriz içinde olan evliliği ve kendisiyle karısının 10 yıl boyunca kurduğu şirkette baş gösteren iflas tehdidiyle boğuşmak durumunda kalıyor.

    Ferrari, tüm bunların gölgesinde cesur bir yarışa başlıyor ve İtalya'nın 1.000 mil ötesindeki Mille Miglia'da yer alıyor. Driver, başlangıçta baş karakterini oynamak için imza atan Hugh Jackman'ın yerini alıyor. Cruz, Enzo'nun karısı Laura Ferrari'yi, Woodley ise metresi Lina Lardi'yi oynuyor. STX, filmin dünya çapındaki haklarını ele geçirdi. Mann, Brock Yates'in “Enzo Ferrari: The Man and the Machine” adlı kitabından uyarlanan senaryoyu Troy Kennedy Martin ile birlikte yazdı ve filmi yönetecek.

    Mann ayrıca, P.J. van Sandwijk ve John Lesher'in yanı sıra Lars Sylvest, Thorsten Schumacher ve Gareth West ile birlikte Moto Productions çatısı altında yapımcılık yapıyor. Niels Juul yönetici yapımcılık yapıyor. Ana çekimler bu bahar İtalya'da yapılacak. Michael Mann yaptığı açıklamada, "Bu harika yetenekli sanatçılar ve oyuncular Adam Driver, Penélope Cruz ve Shailene Woodley'e sahip olmak, bu eşsiz karakterleri Modena ve Emilia-Romagna'da hayata geçirebilmek, gerçekleşen bir vizyon." dedi.

    STX Başkanı Adam Fogelson, "Ferrari, bir insan ve onun makinesi hakkında bir hikayeden çok daha fazlası var. Michael'ın yıllardır geliştirmekte olduğu olağanüstü ve duygusal bir hikaye." ve STX'teki tüm ekip, bu rüya gibi oyuncu kadrosu ve film yapımcısı ile prodüksiyonun başlamasını dört gözle bekliyor. Adam Driver, günümüzün en yetenekli ve büyüleyici aktörlerinden biri ve onu, aldığı her rolle efsanevi kariyeri yükselen Penélope ile bir araya getirmekten daha fazla heyecan duyamazdık.” dedi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top