Hesabım
    Jordan Peele Korkusu "Nope"tan Fragman

    Nope, bu yaz sinemalarda olacak!

    Get Out ve Us gibi filmlerle kendine has bir anlatı kuran ve korku filmi külliyatına eserler kazandıran Jordan Peele, yeni filmi Nope'la bu yaz izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yönetmenlik becerisiyle Oscar adayı olan ve Get Out senaryosuyla bu ödüle uzanmayı başaran Peele'ın yeni filmi Nope, 22 Temmuz 2022 tarihinde sinemalardaki yerini alacak.

    Yayınlanan ilk fragman, Peele'ın tarzından ödün vermeyeceğini gösterdi. Bu kez doğaüstü bir korku unsurunun yer aldığı filmin başlıca rollerinde Steven YeunBarbie Ferreira, Keke PalmerMichael Wincott ve Daniel Kaluuya yer alıyor. Peele, her zaman olduğu gibi, filmin yönetmenliğinin yanında senaristliğini de üstlendi ve hikayeyi kaleme aldı.

    Filmin görüntü yönetmenliğini Hoyte van Hoytema yapıyor. Hoytema, Interstellar, Dunkirk, Tenet ve yakında çıkacak olan Oppenheimer'da yer alarak Christopher Nolan filmlerindeki çalışmalarıyla ön plana çıktı. Nope, IMAX formatında 65 mm film de dahil olmak üzere Kodak'la çekildi ve Peele sinemasına vereceği olumlu katkı şüphesiz heyecan verici.

    Film, 22 Temmuz 2022'de tüm dünyayla aynı da Türkiye'de de sinemlarda yer alacak.  

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top