Hesabım
    Hugh Grant, Timothée Chalamet'li "Wonka" Filminde!

    Hugh Grant, "Wonka" filminin setinde görüntülendi. Ünlü oyuncunun filmde hangi rolü canlandırdığı açıklanmadı.

    Altın Küre ve Bafta ödüllü İngiliz oyuncu Hugh Grant, başrolünde genç yıldız Timothée Chalamet'in başrolde yer aldığı "Wonka" filminin setinde görüntülendi. Grant'ın adı filmin oyuncu kadrosunda yer almıyordu. Ünlü oyuncunun projeye sonradan dahil olduğu ve sürpriz bir rolü canlandıracağı konuşuluyor. 

    Paul King tarafından yönetilen "Wonka", yazar Roald Dahl tarafından yaratılan ve daha önce 1971 yılında "Willy Wonka & the Chocolate Factory", 2005 yılında ise "Charlie and the Chocolate Factory" filmlerinde izlediğimiz Willy Wonka karakterinin gençliğini anlatacak. Willy Wonka'yı 1971 yapımı filmde Gene Wilder, 2005'te ise Johnny Depp canlandırmıştı.

    Timothée Chalamet'in yanı sıra Olivia Colman, Sally Hawkins, Rowan Atkinson, Tom DavisKeegan-Michael Key gibi isimlerin rol aldığı filmin senaryosunu Simon Farnaby ve Paul King birlikte kaleme aldılar. Filmin, Willy Wonka'nın genç yaşta çıktığı maceralardan birinde, daha sonra çikolata fabikasında çalıştırdığı fantastik yaratıklar olan "Oompa-Loompa"larla tanışmasını anlatacağı biliniyor.

    Filmin setinde görüntülenen Hugh Grant'ın, Oompla-Loompa rolünde karşımıza çıkacağı yönünde söylentile çıkmaya başlasa da henüz bu konuda kesin bir bilgi elimizde yok. "Notting Hill", "Bridget Jones'un Günlüğü" gibi romantik komedilerle bir döneme damga vuran karizmatik oyuncu, son olarak çekimleri Türkiye'de gerçekleştirilen Guy Ritchie filmi "Operation Fortune: Ruse de guerre"de rol aldı. Film 18 Mart'ta vizyona girecek. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top