Hesabım
    Martin Scorsese’nin "Killers of the Flower Moon"u Sonbaharda Gelecek

    Scorsese ve Apple, filmi ödül sezonuna hazırlıyor

    Artık yeni bir Martin Scorsese filminin yılına girdik. The Irishman'in ardından yönetmen, geçen yıl David Grann'ın The Killers of the Flower Moon'unun uyarlaması olan bir başka epik prodüksiyona girişti. Lily Gladstone, Leonardo DiCaprio, Robert De Niro, Jesse Plemons, Brendan Fraser, John Lithgow, Jason Isbell, Sturgill Simpson, Tantoo Cardinal, Pat Healy ve daha fazlasını içeren bir oyuncu kadrosuyla, kuşkusuz yılın en çok beklenen filmi bu.

    Şimdi, filmi gerçekten ne zaman görebileceğimiz konusunda daha iyi bir fikrimiz var. Apple ve Paramount henüz resmi olarak bir çıkış tarihi belirlememiş olsa da senarist Eric Roth, Indiewire'dan Anne Thompson ile yaptığı röportajda filmin bu yılın kasım ayında vizyona gireceğini söyledi. Scorsese ve Thelma Schoonmaker, çalışmalarını genellikle son dakikaya kadar gizlice ayarlarken, filmin yıl sonunda ve ödül sezonunda piyasaya sürülmesi sürpriz değil.

    Roth ayrıca birkaç ayrıntı daha paylaşarak, “Bu, hakkında hiçbir şey bilmediğim benzersiz bir hikayeydi. Cahilliğimi gösterdi. İnanılmaz bir Western olabilir' diye düşündüm. Marty hiç Western yapmadı. Yüzde 90 Kızılderili yerli halkının ve yüzde 1 ya da 2 Kafkasyalı'nın olduğu bir sokak sahnesini ilk kez göreceksiniz.” dedi.

    Roth, "Son jeneriği yapmak için daha önce hiç görmediğiniz inanılmaz bir yol buldum. Martin, geçen gün bana bir mesaj yazdı ve 'Birkaç gün içinde son jeneriğimizi çekeceğim.' dedi. Bunu yaptığı için çok mutluydum.” diye ekledi. Senaryonun Roth ve Scorsese'ye ait olduğu (1995'teki Casino'dan bu yana sadece anlatımsal yönetmenlik özellikleri söz konusu olarak Silence'ı yazan), film, petrol zengini Osage Nation üyelerinin seri cinayetini ve bir dizi acımasız suçu betimleyecek. Bu olaylar Terör Saltanatı olarak anılmaya başlanmıştı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top