Hesabım
    Oscar Adayı Ariana DeBose, Calypso Rolüyle Marvel Filmi "Kraven the Hunter"a Dahil Oldu

    West Side Story’deki Anita performansıyla SAG Ödülü de dahil olmak üzere birçok ödülü kucaklayan Ariana DeBose, Marvel Sinematik Evreni'ne giriyor.

    Steven Spielberg tarafından yönetilen "West Side Story"deki performansıyla büyük takdir toplayan ve birçok ödül alan, 94. Akademi Ödülleri'nde En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Oscar'ı için yarışan Ariana DeBose, Sony ve Marvel'ın yeni projesi "Kraven the Hunter" filminin oyuncu kadrosuna katıldı. DeBose filmde "Calypso" karakterini canlandıracak. 

    Filmde Kraven karakterini, daha önce farklı bir karakterler Marvel Sinematik Evreni'nde yer alan Aaron Taylor-Johnson canladıracak. Taylor-Johnson "Captain America: The Winter Soldier" ve "Avengers: Age of Ultron" filmlerinde Peter Maximoff olarak rol almıştı. "Kraven the Hunter"da rol alacak bir diğer isim ise Russel Crowe. Fakat Russel Crowe'u ilk olarak 6 Mayıs 2022'de vizyona girecek olan Thor: Love and Thunder filminde de Zeus rolünde izleyeceğiz. 

    "Kraven the Hunter" filmi de Spider-Man'in düşmanlarından biri olan avcı Kraven karakterine odaklanıyor. Ariana DeBose'nin canlandıracağı Calypso karakteri, Kraven'in ortağı ve zaman zaman sevgilisi olan, sihirli iksirler kullanan bir woodo büyücüsü. 

    Steve Ditko ve Stan Lee'nin yarattığı karakterlere dayanan senaryoyu Iron ManTransformers: The Last KnightMen in Black: InternationalUncharted gibi filmlerin senaryolarına imza atan Matt Holloway kaleme alıyor. Filmin yönetmen koltuğundaysa Margin CallAll is Lost gibi filmleri yöneten yazar, yönetmen ve yapımcı J.C. Chandor oturuyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top