Hesabım
    "The Unbearable Weight Of Massive Talent"tan Yeni Fragman!

    Filmin başrollerini Nicolas Cage ve Pedro Pascal paylaşıyorlar.

    Nicolas Cage'in, kendisini canlandıracağı aksiyon ve komedi filmi "'The Unbearable Weight Of Massive Talent''tan yeni bir fragman paylaşıldı. Tom Gormican tarafından yönetilen filmde Pedro Pascal da Nicolas Cage ile birlikte başrolde yer alıyor. 

    "The Unbearable Weight Of Massive Talent", paraya ihtiyacı olan aktör Nick Cage'in, para karşılığında milyarder bir hayranının doğum günü kutlamalarına katılmasını anlatıyor. Ancak, Pedro Pascal tarafından canlandırılan, Javi adındaki bu hayranın aynı zamanda bir uyuşturucu baronu olması nedeniyle, Nick Cage partiye CIA muhbiri olarak katılmak zorunda kalıyor. Filmin senaryosu da Gormican ve Kevin Etten tarafından yazıldı. 

    Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Neil Patrick HarrisTiffany HaddishSharon HorganEli JaneJacob Scipio gibi isimler bulunuyor. Ayırca Quentin TarantinoNaomi WattsCharlie Sheen ve Jim Carrey'nin de misafir oyuncu olarak yer alması bekleniyor. 

    Nicolas Cage filmde hem şimdiki halinin bir versiyonunu, hem de gençlik yıllarında, David Lynch'in 1990 tarihli Wild at Heart filminde oynadığı dönemdeki halini canlandıracak ve Face/Off (1997), Con Air (1997), Leaving Las Vegas (1995) ve Gone in Sixty Seconds (2000) gibi filmlerde canlandırdığı ikonik rollerini yeniden ele alacak. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top