Hesabım
    Yeni ‘Scream’ ve Bob Marley Biyografisi Vizyon Tarihlerini Aldı

    Paramount, iki filmin vizyon tarihlerini açıkladı!

    Ghostface tekrar saldıracak! Woodsboro katili, 31 Mart 2023'te vizyona girecek yeni “Scream” filmiyle hikayeye geri dönecek. Yeni filmin henüz resmi bir adı yok ama vizyon tarihi kesin. Görünüşe göre, bu tarihte, vizyon savaşlarında “John Wick: Chapter 4'un ikinci hafta sonu ile mücadele etmesi gerekecek. Paramount ve Spyglass Media, filmin ve bir tür yeniden başlatma işlevi gören en son devam filminin yapımcılığını üstlendi.

    Geçen sene vizyona giren son Scream filmi, dünya çapında 139,5 milyon dolar hasılat elde etti ve sadece 25 milyon dolara mal olduğu göz önüne alındığında etkileyici bir sonuç elde etti. Matt Bettinelli-Olpin ve Tyler Gillett bir sonraki slasher hikayesini yönetmek için geri dönüyor ve James Vanderbilt (“Murder Mystery,” “Zodiac”) ve Guy Busick (“Ready or Not”, “Castle Rock”) senaryoyu birlikte yazacak.

    Ana çekimlerin bu yaz başlaması planlanıyor ve olay örgüsü ayrıntıları sıkı bir şekilde korunuyor, ancak, kan olacağı kesin. Paramount ayrıca, 12 Ocak 2024'te şimdilik resmi adı olmayan bir Bob Marley biyografisini yayınlayacağını duyurdu. Reggae efsanesini konu alan filmin yönetmenliğini “Kral Richard”ın yönetmeni Reinaldo Marcus Green ve yapımcılığını müzisyenin aile üyeleri Ziggy Marley, Rita Marley ve Cedella üstlenecek.

    One Night in Miami”de Malcolm X olarak rol alan Kingsley Ben-Adir, Marley'i oynamak için seçildi. “Bohemian Rhapsody”, “Rocket Man” ve “Walk the Line” gibi müzik efsaneleriyle ilgili filmler gişede iyi performans gösterdi ve Marley'nin “No Woman, No Cry” da dahil olmak üzere etkileyici bir hit kataloğu var. Diğer hit şarkıları arasında "Get Up, Stand Up”, “One Love”, “Redemption Song”, “Could You Be Loved” ve “Buffalo Soldier” yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top