Hesabım
    Chris Pine'dan "Dungeons & Dragons" Filmi Hakkında Açıklamalar!

    Ünlü oyuncu, filmin 80'ler ruhu taşıyan eğlenceli bir yapım olacağını dile getirdi.

    Paramount Pictures'ın merakla beklenen projelerinden biri, sevilen rol yapma oyunu (RPG) "Dungeons & Dragons"ın film uyarlaması. Filmin yönetmen koltuğunda, birlikte "Game Night" filmini yöneten ve "Horrible Bosses" (Patrondan Kurtulma Sanatı), "Spider-Man: Homecoming" gibi filmlerin senaryolarını yazan John Francis Daley ve Jonathan Goldstein oturuyor. 

    "Dungeons & Dragons" filminin başrolünde Chris Pine yer alıyor. Pine'a Hugh Grant, Michelle Rodriguez, Justice SmithSophia Lillis ve sevilen Netflix dizisi "Bridgerton" ile geniş kitlelerce tanınan Rege-Jean Page eşlik ediyor. 

    Filmin yıldızı Chris Pine, Collider'a verdiği bir röportajda merakla beklenen filmin nasıl bir film olacağı hakkında açıklamalarda bulundu. Filmi çekerken çok eğlendiklerini söyleyen Pine, filmi HBO'nun popüler dizisi "Game of Thrones" ve 1980'li yılların ikonik filmlerinden "The Princess Bride" karışımı olarak tarif etti: "Ben filmi Game of Thrones ile The Princess Bride karışımı olarak tarif ediyorum. İçine biraz da Monty Python and the Holy Grail serpmişiz gibi..."

    Pine ayrıca filmin 80'ler ruhu taşıdığını da ifade ederek "Çok komik, çok heyecanlı 80’lerin ruhunu içeren bir yapım. İçinde biraz Goonies de var." dedi ve yönetmenlerin komediyi ve duygusallığı çok iyi bir şekilde bir araya getirdiğini belirtti.

    Chris Pine'ın açıklamalarından anlıyoruz ki film ciddi ve karanlık bir tondan uzak, eğlenceli ve sürükleyici bir yapım olacak. Ancak filmi izlemek için önümüzde uzun bir zaman var. Çekimleri geçtiğimiz yıl Nisan ve Ağustos ayları arasında tamamlanan filmin 2023 yılının Mart ayında vizyona girmesi bekleniyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top