Hesabım
    "Top Gun: Maverick"ten Son Fragman Yayınlandı

    1986 yapımı "Top Gun"ın devam filmi olan "Top Gun: Maverick" 27 Mayıs'ta vizyona girecek.

    Prömiyerini Cannes Film Festivali'nde yapacak olan Top Gun: Maverick'ten son fragman yayınlandı. 1986 tarihli; Tom Cruise, Tim Robbins, Kelly McGillis, Val Kilmer'in rol aldığı Top Gun filminin 36 yıl sonra gelen devam filmi Top Gun: Maverick'i, OblivionTron gibi filmlerden tanıdığımız Joseph Kosinski yönetiyor. 

    Filmin senaryosu ise Ehren Kruger (Çığlık 3, Halka, Ghost in the Shell), Eric Warren Singer (American Hustle, The International) ve Christopher McQuarrie (Edge of Tomorrow, Mission: Imposible - Fallout, Olağan Şüpheliler) tarafından kaleme alındı. 

    Top Gun: Maverick'te Tom Cruise ilk filmde olduğunu gibi Amerika Birleşik Devletleri Deniz Kuvvetleri Teğmeni Pete Mitchell olarak hayranlarının karşısına çıkıyor. Film oyuncu kadrosunda ayrıca Jennifer Connelly, Val Kilmer, Miles Teller, Ed Haris, Jon Hamm, Glenn PowellJean Louisa Kelly gibi isimler yer alıyor. 

    Filmin konusu kısaca şöyle: Donanmanın en iyi pilotlarından biri olan Pete “Maverick” Mitchell, 30 yıllık hizmetten sonra ait olduğu yerde, cesur bir test pilotu olarak sınırları zorlar ve kendisini yere bağlayacak olan terfiden kaçar. Kendisini Top Gun mezunlarından oluşan bir müfrezeyi o güne kadar hiçbir pilotun görmediği özel bir görev için eğitirken bulur. Belirsiz bir gelecekle ve geçmişinden gelen anılarla karşı karşıya kalan Maverick, en büyük korkularıyla yüzleşmek ve büyük bir fedakarlık yapmasını gerektiren bir göreve gitmek zorunda kalır.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top