Hesabım
    Scarlett Johansson ve Chris Evans, Jason Bateman'ın Yeni Filminde Başrolü Paylaşacaklar

    "Project Artemis" adlı Apple filmi uzay yarışını konu alacak.

    Marvel Sinematik Evreni'nin sevilen yıldızları Scarlett Johansson ve Chris Evans, yeni bir film projesi için bir araya geliyor. 

    "Ozark", "Arrested Development", "Game Night" gibi yapımlarda izlediğimiz oyuncu ve yönetmen Jason Bateman'ın yöneteceği filmin yapımcılığını Apple Studios, These Pictures ve Aggregate Films üstleniyor. 

    "Project Artemis" adındaki filmin konuus hakkında detaylı bir açıklama yapılmadı ancak filmin uzay yarışını konu alacağı biliniyor. Filmin senaryosunu, yazar ve yönetmen Dan Gilroy ile oyuncu Rene Russo'nun kızı Rose Gilroy kaleme alacak. "Project Artemis", Rose Gilroy'un ilk senaryosu olacak.

    Chris Evans ile Scarlett Johansson'ın Marvel Sinematik Evreni dışındaki filmlerde de bir araya gelmesi yıldızların hayranları tarafından heyecanla bekleniyor. İkilinin birlikte rol alacağı "Ghosted" filminin duyurulması da büyük bir merak yaratmıştı ancak Scarlett Johansson bilinmeyen bir nedenle bu projeden ayrıldı. Johansson'ın yerine Ana de Armas'ın katıldığı ve yine bir Apple filmi olan "Ghosted"ın çekimleri şu anda devam ediyor. 

    Yakın zamanda Wes Anderson'ın "Astreoid City" filminin çekimlerini tamamlayan Scarlett Johannson da Sebastian Lelio'nun Apple için çekeceği "Bride" filminde rol alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top