Hesabım
    Brie Larson, "Hızlı ve Öfkeli 10"da Rol Alacak!

    Serinin yıldızı Vin Diesel, Instagram'dan yaptığı paylaşım ile Brie Larson'ın "aileye" katıldığını duyurdu.

    Marvel Sinematik Evreni'nin Kaptan Marvel'ı, Oscar'lı oyuncu Brie Larson geçtiğimiz aylarda bir röportajı esnasında Hızlı ve Öfkeli filmlerine hayran olduğunu ve serinin son filminde rol almak istediğini açıklamıştı. 

    "Lütfen, lütfen herkese bir Hızlı ve Öfkeli filminde oynamak istediğimi söyleyin. Saplantılıyım. Ben onları seviyorum. Bence çok iyiler. Çok eğlenceliler. Ve arabaları sevmemi sağladılar..." diyerek kendisine nasıl bir rol verilirse verilsin oynamaya hazır olduğunu belirten Larson'ın dileği gerçek oldu. Hızlı ve Öfkeli serisinin yıldızı Vin Diesel, Instagram hesabında yaptığı bir paylaşımla, Larson'ın yeni filmde rol alacağını "Aileye hoş geldin Brie" diyerek duyurdu. 

    Diesel'in Instagramda paylaştığı fotoğrafın altına yazdığı açıklamanın tamamı şöyle: "Evet evet evet… omzumun üzerinden beni gülmekten çatlatan bu meleği görüyorsun, kendi kendine 'bu kaptan Marvel' diyorsun. Bu görüntüde açıkça sevgi ve kahkaha var. Ancak görmediğiniz şey, Fast10'da tanıştırılacağınız karakter. Mitolojimizde onun ne kadar zamansız ve harika olacağı hakkında hiçbir fikriniz yok. Güzelliğinin, zekasının ve... Oscar'ının, haha, ötesinde bu derin ruh, seriye beklemediğiniz ama özlediğiniz bir şey ekleyecek."

    "Hızlı ve Öfkeli" serisi iki bölümlük bir finalle sona erecek. İlk bölüm yani "Hızlı ve Öfkeli 10", Mayıs 2023'te gösterime girecek. Kısa bir süre sonra da finalin ikinci bölümü yani serinin on birinci filminin vizyona girmesi planlanıyor. Her iki bölümün yönetmenliğini de Justin Lin üstleniyor. 

    Bu gönderiyi Instagram'da gör

    Vin Diesel (@vindiesel)'in paylaştığı bir gönderi

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top