Hesabım
    "Thor: Love and Thunder" Fragmanı İzlenme Rekoru Kırdı!

    Filmin Pazartesi günü paylaşılan ilk fragmanı 24 saate 209 milyon izlenmeye ulaştı.

    Marvel Stüdyoları, Taika Waititi'nin yönettiği dördüncü solo Thor filmi "Thor: Love and Thunder"ın resmi fragmanının ilk 24 saatte, tüm dijital platformlarda 209 milyon küresel izlenmeye ulaştığını duyurdu.

    "Thor: Love and Thunder" böylece, 24 saat içinde 230 milyon kez görüntülenen "Avengers: Infinity War" ve 289 milyon kez görüntülenen "Avengers: Endgame"in ardından, bir günde en çok görüntülenen Marvel fragmanlarının en üst katmanına yerleşti. Bu sıralamada zirvede yer alan film ise, geçen senenin gişe rekortmeni "Spider-Man: No Way Home". Filmin fragmanı ilk 24 saatinde 355,5 milyon izlenmeye ulaşmıştı.

    Marvel filmleri dışında baktığımızda "Thor: Love and Thunder"ın fragmanı en çok izlenen 7. fragman konumunda bulunuyor. "Spider-Man: No Way Home"un yine başı çektiği listede, Avengers filmlerinin yanı sıra, "The Lion King" ve Amazon'un "Lord of the Rings: The Rings of Power" dizisinin fragmanı da yer alıyor.

    Guns N' Roses'ın klasiği "Sweet Child O' Mine" ile desteklenen "Thor: Love and Thunder" fragmanı yaklaşık iki dakika uzunluğunda. Thor'un (Chris Hemsworth), "Avengers: Endgame"deki beş yıllık zaman atlamasında birkaç kilo almasından sonra inanılmaz şekline geri dönmesiyle açılıyor. Eğlenceli ve çılgın fragman, "Thor Ragnarok"u da yöneten Taika Waititi'nin sevilen tarzını yansıtıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top