Hesabım
    Ethan Hawke'lı Korku Filmi "Siyah Telefon"dan Altyazılı Fragman

    Film, 24 Haziran'da sinemalarda!

    Doctor Strange in the Multiverse of Maddness filminin yönetmenliğinden erken bir aşamada ayrılan Scott Derrickson, Ethan Hawke'ın başrolde yer aldığı The Black Phone (Siyah Telefon) ile korku köklerine geri dönüyor. 

    Doctor Strange'in ilk solo filminin yanı sıra yine Ethan Hawke'ın oynadığı Sinister ve The Exorcism of Emily RoseDeliver Us From Evil gibi korku filmlerine imza atan Derrickson, The Black Phone filminin senaryosunu C. Robert Cargill ile birlikte kaleme aldı. İkili Doctor Strange ve Sinister'da da birlilkte çalışmıştı. 

    Joe Hill tarafından yazılan kısa bir öyküden uyarlanan Siyah Telefon, 13 yaşındaki bir çocuğun kabus gibi hikayesini anlatıyor. Utangaç, ama zeki bir çocuk olan Finney Shaw, sadist bir katil tarafından ses geçirmez bir bodrum katında alıkonulur. Duvarda duran ve bağlı gibi görünmeyen telefon çalmaya başladığında işler değişir. Finney, telefon aracılığıyla katilin diğer kurbanlarının sesini duyabiliyordur. Başlarına gelenlerin Finney'e olmayacağından emin olmaya kararlıdırlar.

    Filmin fragmanı sadist bir katil olarak karşımıza çıkacak olan Ethan Hawke'ın ürperticiliğini göz önüne seriyor. Korku filmi severlerin merakla beklediği film 24 Haziran'da sinemalarda olacak. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top