Hesabım
    Tobey Maguire, Yıldız Kadrolu "Babylon"da Charlie Chaplin'i Canlandıracak!

    Damien Chazelle'in yönettiği filmde başrolü Brad Pitt ve Margot Robbie paylaşıyor.

    2014 yılında rol aldığı "Pawn Sacrifice" filminden sonra oyunculuğa uzun bir ara veren ve geçtiğimiz yıl "Spider-Man: No Way Home" ile ikonik Peter Parker rolüyle sinemaya geri dönen Tobey Maguire, şimdi de Damien Chazelle tarafından yönetilen "Babylon"da rol almaya hazırlanıyor.

    "Whiplash" ve "La La Land" gibi sevilen filmlere imza atan yönetmenin şu anda çekim aşamasında olan filmi "Babylon"un konusu açıklanmadı ancak filmin 1920'li yılların Hollywood'unda geçeceği biliniyor. Tobey Maguire filmde, yalnızca sessiz sinema döneminin değil tüm sinema tarihinin efsane isimlerinden biri olan Charlie Chaplin'e hayat verecek.

    Başrollerini Brad Pitt ve Margot Robbie'nin üstlendiği "Babylon"da ayrıca Katherine Waterston, Olivia Wilde, Samara Weaving, Spike Jonze, Jeff GarlinEric Roberts gibi isimler rol alıyor. 

    Paramount Pictures, CinemaCon'da dün yaptığı sunumda filmden bir sahneyi ilk kez izletti ve sessiz sinema döneminin film yıldızı John Gilbert'i canlandıran Brad Pitt ve yine aynı dönemin ikkonik oyuncularından biri olan Clara Bow'u canlandıran Margot Robbie'ye ilk bakışı sundu. 

    Filmin fragmanının ne zaman yayınlanacağı bilinmiyor. "Babylon" için planlanan vizyon tarihi ise 6 Ocak 2023.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top