Hesabım
    ‘The Marvels’ ve ‘Ant-Man 3’ Ne Zaman Gösterime Girecek?

    İki filmin de vizyon tarihi değişti

    Disney, cuma günü yaptığı açıklamada, Marvel Studios yapımları “The Marvels” ve “Ant-Man and the Wasp: Quantumania”nın çıkış tarihlerini değiştirdiğini duyurdu. 2019 yapımı “Captain Marvel”in devamı niteliğindeki “The Marvels”, aslında 17 Şubat 2023'te vizyona girecekti ve “Ant-Man” serisinin üçüncü filmi “Quantumania” da 28 Temmuz 2023'te vizyona girecekti. .

    "Quantumania", yeni plana göre şubat ayında, "The Marvels" ise temmuz ayında çıkış yapacak. “Quantumania”nın prodüksiyon sürecinde “The Marvels”a göre daha ileride olması bu kararın alınmasına sebebiyet verdi. “The Marvels”in daha yapacak çok şeyi var. Marvel Studios'un 2023'teki diğer büyük sinema filmi “Guardians of the Galaxy Vol. 3”, hala 5 Mayıs 2023'te piyasaya sürülecek şekilde ayarlı.

    “Quantumania”nın, ölümü MCU'da çoklu evreni yaratan, Jonathan Majors'ı Kalan Kişi olarak öne çıkaran 2021 Disney+ dizisi “Loki” ile başlatılan çoklu evren hikayesini devam ettirmesi bekleniyor. “Quantumania”da Majors, ana kötü adamı ve onun “Loki” karakteri Fatih Kang'ın bir varyantını oynayacak. Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Douglas ve Michelle Pfeiffer, yönetmen Peyton Reed ile birlikte “Quantumania” için geri dönüyorlar.

    “The Marvels”, iki Disney+ şovuyla bağlantılı olacak: Teyonah Parris'i yetişkin Monica Rambeau olarak tanıtan 2021 yapımı “WandaVision” ve bu haziran ayındaki Iman Vellani'yi Kaptan Marvel süper hayranı Kamala Khan olarak tanıtacak “Ms. Marvel”. Brie LarsonNia DaCosta (“Candyman”) ile Kaptan Marvel (Carol Danvers) rolünü yeniden üstleniyor. Bu arada, en çok merak edilen filmlerden yeni “Doctor Strange”, 6 Mayıs'ta sinemalarda olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top