Hesabım
    Kevin Feige'nin Star Wars Filmini "Doktor Strange 2"nin Senaristi Yazıyor

    Kevin Feige'nin yapımcılığını üstlendiği Star Wars filminin senaryosunu "Doktor Strange Çoklu Evren Çılgınlığında"nın senaristi Michael Waldron kaleme alıyor.

    "Doctor Strange in the Multiverse of Madness" (Doktor Strange: Çoklu Evren Çılgınlığında) "Rick and Morty", "Loki" gibi yapımların senaryolarını kaleme alan Michael Waldron, Marvel Stüdyoları Başkanı Kevin Feige'nin proje geliştirme aşamasındaki Star Wars filminin de senaryosunu yazıyor.

    2007 yılında Marvel Stüdyolarının başkanlığına getirilen Feige, Marvel Sinematik Evreni'nin arkasındaki beyin olarak tanınıyor. 2008 yapımı "Iron Man" filmiyle başlayan ve önümüzdeki on yıl boyunca da devam etmesi planlanan serüveni geliştiren ve tüm zamanların en çok hasılat elde eden filmlerine imza atan Feige, aynı zamanda büyük bir Star Wars hayranı.

    Disney'in Lucas Film'i satın alması ve dolayısıyla Star Wars ile Marvel Stüdyoları'nın aynı çatı altında toplanmasından bu yana Feige'nin bir Star Wars projesine girişeceği konuşuluyordu. 2019 yılında Feige, Lucas Film'den Kathleen Kennedy ile birlikte bir Star Wars filminin yapımcılığını üstleneceğini açıklayarak bu söylentileri doğruladı. 

    Filmin senaryosunu yazması için Michael Waldron ile anlaşılmıştı ancak bugüne kadar filmle ilgili başka herhangi bir gelişme açıklanmamıştı. Deadline'ın Hero Nation adlı podcastine konuk olarak katılan Waldron, filmin şu anki durumuyla ilgili olarak ilk kez konuştu ve şu anda senaryoyu yazmakta olduğunu, "Loki"nin ikinci sezonunu bu nedenle Eric Martin'e devrettiğini açıkladı. 

    Waldron her ne kadar projeyle ilgili önemli bir ayrıntı paylaşmamış olsa da, filmin diğer birçok Star Wars projesi gibi rafa kalkmamış olduğunu öğrenmek hayranlar için sevindirici bir haber oldu. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top