Hesabım
    Kate Moss, Johnny Depp - Amber Heard Davasında İfade Verdi: Johnny Beni Merdivenlerden İtmedi!

    Johnny Depp ve Amber Heard arasındaki davada sona yaklaşılırken, İngiliz model Kate Moss da tanık olarak ifade verdi.

    Yarın sona erecek olan Johnny DeppAmber Heard davasındaki en ünlü tanıklardan biri dinlendi. İngiliz süper model Kate Moss, eski erkek arkadaşı Johnny Depp adına tanıklık etmek için Çarşamba günü canlı video konferans aracılığıyla mahkemeye katıldı. 

    İfadsini beş dakikadan kısa bir süre içinde tamamlayan Moss, medyada tartışılan ve Amber Heard'ın mahkemede yeniden gündeme getirdiği merdivenden itilme olayına açıklık getirdi. 

    Moss, yalnızca Depp'in avukatlarının sorularını yanıtladı ve Amber Heard'ın avukatları tarafından çapraz sorguya alınmadı. Johnny Depp ile 1994 ve 1998 yılları arasında ilişki yaşadıklarını doğrulayan Kate Moss'a Jamaika'daki bir tatil beldesinde, bir mekanın dış cephesinde yer alan merdivenlerden düştüğü kazanın nasıl gerçekleştiği, kazaya onu merdivelerden iten Johnny Depp'in sebep olup olmadığı soruldu.

    Moss, kazanın yaşandığı gün bir yağmur fırtınası olduğunu ve Depp'in merdivenlerde önden çıktığını söyledi: “Merdivenlerden aşağı kaydım ve sırtımı incittim. Çığlık attım çünkü acı çekiyordum… koşarak bana yardıma geldi ve beni odama getirdi ve tıbbi yardım getirdi.”

    Zamanında medyaya yansıyanın ya da Amber Heard'ın mahkemede iddia ettiğinin aksine, Johnny Depp tarafından itilmediğinin altını çizen Moss, kesin bir dille şu ifadelerde bulundu: "Beni asla tekmelemedi, itmedi ya da herhangi bir merdivenden aşağı atmadı."

    Amber Heard'ı ve avukat ekibini zor durumda bırakan bu ifadenin jürinin kararını nasıl etkileyeceği merakla bekleniyor. Dava son tanıkların dinlenmesi ve kapanış konuşmalarıyla yarın son bulacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top